HR | EN

Kažu kako je kretanje zdravo, a Sydney pruža mogućnost za nezaboravne šetnje. Posjetite Botanički vrt Royal otvoren davne 1816., Sydney Harbour Bridge također prođite pješke. Tu su još i Sydney Olympic Park i Nacionalni park Royal koji je najstariji u svijetu. Samo 15 minuta od centra Sydneya, nalazi se plaža Bondi, a za kraj preporučamo piknik u Centennial Park.

Garantiramo fotke za pamćenje kada se vratite doma. 

 

Preporučamo da na putovanju do vaše željene destinacije odvojite jedan dodatan dan u polasku ili povratku te posjetite Dohu i ostvarite besplatno noćenje u hotelima (4* ili 5*). Ukoliko želite produljiti boravak na dva dana i to je moguće uz nadoplatu.

 

Kako biste ostvarili pogodnost besplatnog smještaja, potrebno je kupiti kartu do 28. 2. za putovanja do 30. 4. 2018. Za više informacija pošaljite upit na aviokarte@aviokarte.hr ili nakon što ste kupili kartu vaše besplatno noćenje u Dohi rezervirajte ovdje.

 

Doha je jedan od najbrže rastućih gradova u svijetu, a prilikom posjete možete se očarati nizom atrakcija koje uključuju odlazak u pustinju i vožnja džipom, jahanje na devama, razgled kulturnih znamenitosti ili pak posjet tradicionalnom arapskom bazaru koji odiše životom, bojama, mirisima te ponudom arapskog poluotoka gdje će vas očarati i gastronomske delicije restorana po zaista povoljnim cijenama. Detaljne informacije o tome što je sve moguće razgledati u Dohi, kao i popis tura koje možete rezervirati nalazi se ovdje.

Turističku vizu za Katar dobivate po dolasku i ista je u cijelosti besplatna. Naša je preporuka da putovnica vrijedi najmanje 6 mjeseci od planiranog datuma povratka.

 

I posljednje, Qatar Airways je proglašen najboljom aviokompanijom na svijetu pa nema dvojbe da će putovanje biti i više nego ugodno.

 

 

p. s. za Australiju je potrebna viza

 

Razdoblje kupnje:

  • od 27. 12. 2017. do 07. 01. 2018.
  • do rasprodaje

Razdoblje putovanja:

  • od 15. 01. do 30. 09. 2018.

* Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu molimo kontaktirajte nas putem e- maila / telefona.

 

Uvjeti kupnje aviokarte za Sydney

  • promjene su moguće uz penale
  • povrat sredstava nije moguć

Minimalan ostanak

  • 7 dana

Maksimalan ostanak

  • 2 mjeseca

Aviokompanija

VAŽNO Preporučujemo kupnju aviokarte kreditnom karticom u trenutku izrade rezervacije. Čuvanje rezervacija po akcijskoj cijeni (zbog uvjeta avio prijevoznika), nažalost nije moguće. Svakako preporučujemo prilikom kupnje aviokarata odabrati opciju police osiguranja na 3. koraku rezervacijskog procesa!

Sve destinacije koje imamo na akciji za ove datume: Pattaya, Krabi, Colombo, Zanzibar, Seoul, Denpasar, Sydney, Bangkok, Phuket, Chiang Mai (super cijena), Jakarta, Kuala Lumpur, Penang, Singapore, Manila, Ho Chi Minh, Hanoi, Yanoon, Yangoon, Tokyo, Hong Kong, Beijing, Shanghai, Delhi, Bangalore, Maldives, Mumbai, Seychelles, Capetown, Johannesburg, Nairobi, Canberra (super cijena), Melbourne, Auckland, Perth i Adelaide

 

Radno vrijeme agencije provjerite OVDJE