HR | EN

O kompaniji Qatar Airways

 

qatar airways plane

 

Qatar Airways je nacionalni prijevoznik Katara. Slavi 20 godina istraživanja svijeta zajedno sa svojim putnicima kroz mrežu od više od 150 turističkih i poslovnih odredišta. Qatar Airways je jedan od najbrže rastućih zrakoplovnih prijevoznika.

 

 

Nagrađivani zrakoplovni prijevoznik

 

Višestruko nagrađivana zrakoplovna kompanija osvojila je nagradu za najbolje sjedalo poslovnog razreda i najbolji lounge prostor. Također je osvojila nagradu za najbolju usluga na Bliskom istoku na prestižnom izboru najboljih zrakoplovnih kompanija na svijetu 2016. godine koji vodi Skytrax.

 

Qatar Airways član je globalnog udruženja Oneworld. Udruženje je po treći put osvojilo nagradu najboljeg globalnog udruženja zrakoplovnih prijevoznika prema Skytraxu 2015. Qatar Airways je prvi prijevoznik iz regije perzijskog zaljeva koji se pridružio nekom globalnom udruženju. Time je omogućio svojim putnicima uživanje prednosti 14,250 dnevnih letova iz 1,000 zračnih luka u više od 150 zemalja svijeta.

 

Oryx One sučelje zabavnih programa tijekom leta pruža svim putnicima 4.000 sadržaja koji uključuju najnovije filmske naslove, TV serije, glazbu, zabavne igre i više. Isto tako, putnici koji lete Qatar Airways-om na letovima zrakoplovima B787, A350, A380, A319 kao i odabranim zrakoplovima A320 i A330, mogu ostati u kontaktu sa svojim prijateljima i obitelji koristeći Wi-Fi i GSM uslugu koju im pruža najbolja zrakoplovna kompanija na svijetu.

 

Qatar Airways je jedan od glavnih svjetskih predvodnika u sponzoriranju globalnih i lokalnih inicijativa posvećenih obogaćivanju globalnog društva koje kompanija povezuje. Kompanija osim što je službeni FIFA partner, službeni je sponzor i mnogih ključnih sportskih događanja. Neki od njih su FIFA 2018. i 2022. svjetski kup čime odražava sportske vrijednosti kao način povezivanja i međusobnog približavanja ljudi, nešto što je u središtu novog brenda i pripadajućeg slogana – Going Places Together.

 

Besplatno noćenje u Dohi

 

Preporučamo da na putovanju do vaše željene destinacije s Qatar Airways kompanijom iskoristite stop u Dohi. Odvojite jedan dodatan dan u polasku ili povratku te posjetite Dohu i ostvarite besplatno noćenje u hotelima (4* ili 5*). Ukoliko želite produljiti boravak na dva dana i to je moguće uz nadoplatu.

 

Kako biste ostvarili pogodnost besplatnog smještaja, potrebno je kupiti kartu do 28. 12. 2018. i iskoristiti smještaj do 31. 12. 2018. Za više informacija pošaljite upit na aviokarte@aviokarte.hr ili nakon što ste kupili kartu vaše besplatno noćenje u Dohi rezervirajte ovdje.

Turističku vizu za Katar dobivate po dolasku i ista je u cijelosti besplatna. Naša je preporuka da putovnica vrijedi najmanje 6 mjeseci od planiranog datuma povratka.

 

Provjerite trenutne akcije Qatar Airways-a.