HR | EN

Novi način letenja – Qsuite koncept

 

 

qsuite koncept qatar  qsuite qatar airways

 

 

Inovacija Qsuite – novi koncept Qatar Airwaysove poslovne klase koji redefinira očekivanja putnika.

 

Qatar Airways u želji da svojim putnicima pruži sasvim drugačije iskustvo letenja podiže ljestvicu izvrsnosti i uvodi Qsuite. Inovativni Qsuite zahvaljujući četverostrukoj konfiguraciji sjedala omogućava prostranost, udobnost i privatnost. Kabine su uređene u zaštitnim bojama Qatar Airwaysa – tamnocrvena (burgundy) i siva boja s detaljima elegancije i topline ružičastog zlata.

 

Novi dizajn prilagodljiv je u potpunosti vama. Pokretni paneli omogućuju zajednički prostor ako putujete s prijateljima, obitelji ili poslovnim partnerima. S druge strane, paneli omogućuju i privatnost ukoliko se želite opustiti ili spavati.

 

Sjedala koja se u potpunosti mogu spustiti nadopunjena su uz jastuke, madrac i poplun, odjećom za spavanje. Ova usluga moguća je samo na dugim noćnim i ultra dugim letovima.

 

Iz Zagreba Qatar Airwaysov inovativni koncept možete isprobati na letovima za Šangaj, Mumbai, Bangalore, Sydney i Canberru, te Bangkok (na letovima QR830 i QR 831), Colombo (na letovima QR668 i QR669), Hong Kong (na letovima QR815 i QR816) i od rujna na letu za Maldive (QR674 i QR675).

 

Rezerviraj svoj let u Qsuite poslovnoj klasi!

 

  qsuite qatar poslovna klasa