HR | EN

austrian airlines avion

 

Austrian Airlines najveća je austrijska aviokompanija i godišnje upravlja globalnom mrežom od oko 130 destinacija, osobito je zastupljen u centralnoj i istočnoj Europi s 35 destinacija. Zahvaljujući svom povoljnom geografskom položaju u srcu Europe, sjedište aviokompanije u bečkoj međunarodnoj zračnoj licu predstavlja idealno mjesto između Istoka i Zapada.

 

Austrian Airlines dio je Lufthansa grupacije, europske najveće zrakoplovne grupacije te član Star Alliance udruženja, prvog globalnog udruženja međunarodnih zrakoplovnih kompanija. Četvrtu godinu za redom, Austrian Airlines je i 2017. proglašen europskim prvakom za uslugu koju nude. Austrijska nacionalna aviokompanija ponovno je ostvarila vrhunski uspjeh na renominiranoj SKYTRAX World Airline Awards 2017 među drugim pobjednicima 20. lipnja 2017. u Parizu.

Austrian Airlines tim dobio je nagradu za „Najbolju uslugu u zrakoplovu u Europi“ koja se odnosi i na posadu tijekom leta i na zemaljsko osoblje.

 

Također, Austrian Airlines tijekom leta pruža internet uslugu u realnom vremenu. Svaki od 31 Airbus aviona tehnički je opremljen za korištenje internet usluge. U skladu s tim putnici mogu koristiti internet na kratkim i dugim letovima dok su iznad oblaka, kao i izabrati jedan od 3 različita paketa internetskih usluga: FlyNet Message, FlyNet Surf i FlyNet Stream.

 

FlyNet Message omogućava samo slanje poruka putem e-pošte, WhatsApp-a ili iMessage-a, dok uz opciju FlyNet Surf putnik može i pretraživati internet. Streaming je moguć uz treću opciju FlyNet Stream. Sva tri paketa mogu se platiti kreditnim karticama ili PayPal-om.

 

Vizija

Za naše klijente biti osobna zrakoplovna tvrtka s posebnim dodirom austrijskog šarma.

 

Misija

Mi oduševljavamo naše klijente nagrađivanim gostoprimstvom, pouzdanom uslugom i individualnim proizvodima.

 

O ostalim članicama Lufthansa grupacije saznajte više na: Lufthansa, Brussels Airlines i Swiss

 

 

Novi izgled Austrian Airlinesa

 

Austrian Airlines spreman je za digitalizaciju i novi izgled!

Cilj rebrandinga je ispuniti zahtjeve putnika i predstaviti novi moderan izgled. Austrian Airlines konstantno osluškuje želje i potrebe svojih putnika te u skladu s time je došlo do redizajna.

 

austrian airlines app

 

Koje su najznačajnije promjene?

 

  1. Logo – zadržat će prepoznatljivu austrijsku crvenu boja. No, slova i logo se povećavaju kako bi poboljšali vidljivost i čitljivost. Također, strijela je povećana i boja jasnija što logu daje veću jasnoću.
  2. Nova livreja – s novim oblikom i produžetkom crvene površine livreja je uočljivija i logo Austrian Airlinesa dolazi u prvi plan. Tradicionalni austrijski pozdrav “Servus” ostaje na trbuhu zrakoplova.
  3. Austrian Airlines radi i na redizajnu promotivnih materijala i šaltera u zračnim lukama. Zajedno s novim logom nakon kupnje aviokarte vrlo lako ćete u zračnim lukama pronaći gdje trebate napraviti check in.

 

austrian airlines avion