HR | EN

Brussels

 

Brussels Airlines, član Lufthansa grupacije i Star Alliance udruženja, belgijska je aviokompanija koja nudi širok izbor letova do i od glavnog grada Europe.

Aviokompanija ima više od 3 500 zaposlenika i 50 aviona te obavlja oko 300 letova dnevno, povezujući glavni grad Europe s preko 90 europskih i afričkih destinacija, kao i 3 destinacije sjeverne Amerike (New York JFK, Washington D.C. i Toronto) i jednu destinaciju u Indiji (Mumbai).

 

Na dugim letovima aviokompanija upravlja novom poslovnom klasom s flatbed sjedalima i najmodernijim zabavnim sučeljem, kao i novom ekonomskom klasom s ergonomskim sjedalima i individualnim zabavnim sučeljima. Dugi se letovi obavljaju Airbus A330-200 i A330-300 avionima.

 

Na europskim rutama na kojima većinom leti Airbus A319/A320, Brussels Airlines daje izbor između Check&Go, Light&Relax, Flex&Fast i Bizz&Class. Dodatno uz 21 dugu destinaciju u Afriku, Sjevernu Ameriku i Indiju, Brussels Airlines i njegovi interkontinentalni partneri također nude i duge codeshare letove do Ujedinjenih Arapskih Emirata, Kine, Tajlanda i drugih destinacija u Sjevernoj Americi.

Brussels Airlines nudi cargo usluge na svim svojim letovima, komercijalizirano od strane Cargo odjela. Aviokompanija također samostalno obavlja dnevna održavanja.

 

Brussels Airlines vlasništvo je tvrtke SN Airholding i podupire ga više od 90 godina iskustva u zrakoplovstvu.

 

Naša misija:

 

Želimo biti najosobnija zrakoplovna tvrtka, spajati ljude i putovanje pretvarati u zadovoljstvo.

 

Naše vrijednosti:

 

Ljudi – bliski našim klijentima te vodimo brigu o njima

Omogućavati – spajamo ljude i omogućavamo susrete

Zadovoljstvo – ponosni smo da našim gostima putovanje pretvaramo u zadovoljstvo

Mobilnost – djelujemo i uspješno se prilagođavamo promjenama u okolini

 

 

Više o ostalim članicama Lufthansa grupacije saznajte više na: Lufthansa, Swiss i Austrian Airlines