HR | EN

Premium ekonomska klasa

 

 

Austrian Airlines nudi novu klasu putovanja koju možete rezervirati od proljeća 2018. Dostupna je na svim dugim letovima austrijskog avio prijevoznika Austrian Airlines. Premium Economy Class pruža udobno putovanje između poslovne i ekonomske klase. Od sada imate mogućnost kupiti aviokarte u premium ekonomskoj klasi i na vašu željenu destinaciju doći odmorni nakon ugodnog leta.

 

premium economy austrian airlines ekonomska klasa

 

Putovanje s Austrian Airlinesom postaje pravo uživanje uz brojne pogodnosti Premium ekonomske klase

 

 

Uz piće dobrošlice koje vas čeka na ulazu u avion, aviokarta u premium ekonomskoj klasi omogućava da besplatno nosite dva predana prtljaga do 23kg. Nova sjedala sa širim prostorom za sjedenje i većim nagibom pretvorit će vaš let u ugodno putovanje. Prikladni naslon za noge nudi dodatnu udobnost.

 

Tijekom leta uz kvalitetan izbor jela s jelovnika, dočekat će vas i torbica s osnovnim toaletnim priborom za putovanja. Za sustav zabave Austrian Airlinesa tijekom leta imat ćete 12-inčni ekran osjetljiv na dodir s daljinskim upravljačem. Uz odvojen središnji naslon za ruke s preklopnim stolom i malim koktel stolom, premium ekonomska klasa nudi utičnice za napajanje i USB port na svakom sjedalu.

 

Treba napomenuti i kako je premium ekonomska klasa vizualno odvojena od poslovne i ekonomske klase što omogućava ekskluzivnost i privatnost tijekom leta.

 

 

Na kojima letovima mogu putovati Premium ekonomskom klasom?

 

Austrian Airlines vodi vas na 18 odredišta u svijetu gdje imate priliku uživati u Premium Economy klasi: New York, Newark, Washington, Los Angeles, Miami, Toronto, Chicago, Havana, Colombo, Bangkok, Seychelles, Mauritius, Maldives, Beijing, Hong Kong, Shanghai, Cape Town (od listopada 2018.), Tokyo (od 15. svibnja 2018).

 

Austrian instalira svoju novu Premium Economy Class u svih jedanaest zrakoplova na dugim letovima:

 

  • pet aviona Boeing 777s (svaki s 24 sjedala)
  • šest Boeing 767s (svaki sa 18 sjedala)

 

Saznajte više i posjetite specijalizirani myAustrian Premium Economy.