HR | EN

Aviokarte za Aziju – rasprodaja!

 

akcija aviokarte tajland rasprodaja

 

 

Jedna od najboljih aviokompanija na svijetu, Qatar Airways, drugi vikend zaredom nudi aviokarte za Tajland, Vijetnam, Kinu, Singapur i mnoge druge destinacije. Preporučamo da izaberete letove s presjedanjem u Dohi dužim od 12 sati. Time ostvarujete pravo na potpuno besplatno noćenje za dvije osobe u Dohi!

 

Pretvorite jedno putovanje u dva i iskoristite ovu akciju Qatar Airwaysa za putovanja do kraja godine. Besplatna turistička viza za Qatar čeka vas prilikom ulaska u državu, tako da već sve imate za razgledavanje znamenitosti Qatara.

 

Vikend rasprodaja:

 

Zagreb-Bangkok već od 3 457kn

Zagreb-Pattaya već od 3 278 kn

Zagreb-Krabi već od 3 841kn

Zagreb-Penang već od 3 616kn

Zagreb-Kuala Lumpur već od 3 841kn

Zagreb-Singapur već od 3 689kn

 

 

Kada možete kupiti aviokarte na vikend akciji?

 

Ponuda po izvrsnim cijenama vrijedi od 23. ožujka do 26. ožujka 2018. Ponuda se odnosi i na aviokarte za Vijetnam i Sydney. Mjesta su ograničena i cijenu karte ovisi o raspoloživosti na željeni datum.

Karta vrijedi za putovanja od 1. travnja 2018. do 31. ožujka 2019.

 

 

Vikend rasprodaja – uvjeti kupnje aviokarte:

 

U cijenu aviokarte uključena je ručna prtljaga do 8kg i kofer do 30kg. Također, uključene su sve pristojbe. Promjene datuma na izdanoj karti su moguće. U slučaju otkaza putovanja povrat sredstava nije moguć. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, te u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

Minimalan ostanak na destinaciji je 7 dana, a karta vrijedi maksimalno 2 mjeseca od dana polaska. Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu za vaše putovanje, molimo kontaktirajte nas putem emaila/telefona.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte na vikend rasprodaji?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijeme agencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

Kako pronaći povoljan smještaj?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.