HR | EN

Vikend akcija za aviokarte za Vijetnam

vijetnam aviokarte putovanje

Vijetnam bi trebao biti pri vrhu vaše liste “must see” destinacija. Pitate se zašto posjetiti Vijetnam? Bogata povijest, fascinantna priroda, izvrsna hrana i ulice pune energije… Za početak dovoljno razloga zašto trebate krenuti u ovu avanturu.

 

Zašto posjetiti Vijetnam?

Vijetnam je jugoistočno azijska država koja zahvaljujući svom neobičnom obliku ima oko 3000 kilometara dugu obalu. Razvijala se pod utjecajem kineske, japanske, američke i francuske kulture. Valuta je vijetnamski dung, a džeparac iskoriste za izvsnu uličnu hranu. Ne propustite plutajuće tržnice i svježe tropsko voće koje vas čeka.

Nemojte se začuditi količini motora na vijetnamskim ulicama. Procjena je kako u Vijetnamu ima oko 10 milijuna motora, te da svaka obitelj ima minimalno dva motora. Iskoristite priliku i iznajmite motor po povoljnoj cijeni te nekoliko dana istražujte znamenitosti Vijetnama na ovaj način.

Hanoi je glavni grad Vijetnama i nalazi se na sjeveru države, a Ho Chi Minh na samom jugu.  Ne propustite spojiti sjever i jug u jednom putovanju. Neka vaša vijetnamska avantura počne. Čeka vas vožnja motorima, rižine terase, street food, kazalište na vodi, plaže za vaš idealan odmor i još  više.

Hanoi već od 3 970 kn

Ho Chi Minh već od 3 970 kn

 

Uvjeti avionske karte

Prema uvjetima aviokarte za Hanoi i Ho Chi Minh promjene datuma na izdanoj karti moguće su uz penale. Refundacija aviokarte nije moguća. Aviokarte vrijede 3 mjeseca od dana polaska. Minimalni boravak na destinaciji je pet dana.

U cijenu su uključene sve zrakoplovne pristojbe i prtljaga do 30kg. Zrakoplovni prijevoznik je Qatar Airways. Akcija za aviokarte vrijedi od 16. do 19. ožujka 2018.

Odaberi opciju leta s presjedanjem od 12 sati do 24 sata i razgledaj Dohu! Ostvari besplatno noćenje u hotelu 4 ili 5* i pretvori jedno putovanje u dva! Sve detalje o opciji besplatnog smještaja u Dohi pronađi ovdje.

U ponudi imamo putno zdravstveno osiguranje koje svakako preporučamo za sve destinacije. Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu molimo kontaktirajte nas putem e- maila/telefona.

Kako mogu kupiti avionsku kartu za Vijetnam?

Aviokartu možete rezervrati preko naše stranice online, putem telefona ili emaila i/ili dolaskom u našu poslovnicu u Miramarskoj 26, Zagreb. Kartu možete platiti uplatom na račun, kreditnom karticom ili u poslovnici Aviokarte.hr.

Kako pronaći povoljan smještaj za Vijetnam?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefona.