HR | EN

Putovanje u TOP 5 destinacija po našem izboru!

 

putovanje u top 5 destinacija

 

U ponudi nudimo putovanja u TOP 5 destinacija po našem izboru. Naravno, ova daleka putovanja savjetujemo u zimskim mjesecima kada su sunce, plaže, more i mnogobrojne aktivnosti i više nego potrebne.

 

 

Bangkok od 3 908 kn

Zanzibar od 4 295 kn

Cape Town od 4 724 kn

Seychelles od 5 200 kn

Nairobi od 4 444 kn

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte za putovanje u TOP 5 destinacija

 

Za putovanje u TOP 5 destinacija s polaskom iz Zagreba uključena je ručna prtljaga do 8kg i predana prtljaga do 30kg. U cijenu su uključene i sve pristojbe. Aviokarte po akcijskoj cijeni možete kupiti do 20. rujna 2018. Putovanje mora biti ostvareno od 10. listopada 2018. do 31. ožujka 2019.

 

Akcijska cijena za aviokarte ne vrijedi u razdoblju od 15. prosinca 2018. do 10. siječnja 2019. Promjene datuma putovanja na izdanoj karti moguće su uz nadoplatu, a povrat sredstava za neiskorištenu kartu nije moguć prema uvjetima aviokompanije. Popust na djecu (2-12 godina) primjenjuje se.

 

Kako biste ostvarili akcijsku cijenu, na destinaciji je potrebno boraviti minimalno 5 dana, a maksimalno karta vrijedi 3 mjeseca. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage. Za hrvatske državljane putovanje u sva tri grada moguće je uz predočenje osobne iskaznice.

 

Kako mogu kupiti aviokarte na akciji?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj?

Za izvrstan i povoljan smještaj upit možete poslati na aviokarte@aviokarte.hr i dobit ćete ponudu u kratkom roku. Za ponudu smještaja možete ispuniti i obrazac sa željenim uvjetima.