HR | EN

 

U cijenu povratne aviokarte u ekonomskoj klasi uključene su sve pristojbe i naknade, ručna prtljaga te predana prtljaga do 30 kg.
Promjene datuma putovanja na izdanoj karti su moguće uz dodatnu nadoknadu, povrat sredstava u slučaju otkaza putovanja nije moguć.
 
Za ovo putovanje preporučujemo sklapanje police putnog zdravstvenog osiguranja te osiguranja u slučaju otkaza putovanja.
 
Za više informacija o uvjetima zrakoplovne karte i osiguranju konzultirajte se s našim avio agentima na 01 6329 100.
 
Koji su uvjeti akcije Zagreb – Bangkok?
                             Zagreb – Phuket 
Minimalan boravak te datumi kupnje?
Akcija za kupovinu povratne aviokarte vrijedi do 19. prosinca 2018. Period putovanja je od 21. siječnja 2019. do 31. ožujka 2019. Minimalan boravak na destinaciji za putovanje po akcijskoj cijeni je 5 dana.
 
Koji su uvjeti akcije Zagreb – Krabi?
                             Zagreb – Chiang Mai 
Minimalan boravak te datumi kupnje?
Akcija za kupovinu povratne aviokarte vrijedi do 19. prosinca 2018. Period putovanja je od 21. siječnja 2019. do 31. ožujka 2019. Minimalan boravak na destinaciji za putovanje po akcijskoj cijeni je 7 dana.
U itinerer je uključeno dulje čekanje u Dohi na povratku.
 
Kako mogu kupiti aviokarte iz promo akcije?
Avionsku kartu možete kupiti preko naše internetske stranice, pozivom na broj 01 6329 100, slanjem upita na aviokarte@aviokarte.hr ili dolaskom u našu poslovnicu u Miramarskoj 26 u Zagrebu. Radno vrijeme naše poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati i subotom od 9 do 13 sati.
 
Sve cijene u našim ponudama uključuju pristojbe zračne luke i sve naknade. U potvrđenu cijenu aviokarte uključen je popust 10%. Aviokartu možete platiti kreditnom karticom, uplatom na račun ili u gotovini. /link na načine plaćanja/
 
Kako pronaći odgovarajući smještaj?
Za povoljan smještaj pošaljite upit našim djelatnicima putem email-a aviokarte@aviokarte.hr ili telefonski na 01 6329 100.

 

 

Opći uvjeti ponude

 

Naše internetske stranice sadrže promotivne ponude i u skladu su s politikom ULIX d.o.o.
Sve informacije na ovim internetskim stranicama isključivo su informativnog karaktera.

Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za ponude koje možete dobit na našem prodajnom mjestu ili pozivom na broj: +385 1 6329 100.


Molimo Vas da sve ponude i cijene koje možete pronaći na našim internetskim stranicama provjerite u našim poslovnicama ili pozivom.


Uvjeti navedeni na našim internetskim stranicama mogu se mijenjati u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. ULIX d.o.o. ne snosi odgovornost u slučaju da dođe do promjena uvjeta i/ili cijena od strane avio prijevoznika.