HR | EN

nova destinacija da nang vijetnam

 

Nova turistička destinacija Da Nang u Vijetnamu bliža nam je zahvaljujući avioprijevozniku Qatar Airways. Od 19. prosinca 2018. Qatar Airways leti iz Zagreba preko Dohe za Da Nang, treći najveći grad Vijetnama. Otkrijte istinski Vijetnam, uživajte u plažama, atrakcijama, znamenitostima i ljubaznim domaćinima Da Nanga.

 

 

Rezerviraj let Zagreb-Da Nang

 

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte za Da Nang:

 

U cijenu povratne aviokarte iz Zagreba za putovanje u Da Nang uključene su sve pristojbe i predana prtljaga do 30kg. Promjene datuma na izdanoj karti su moguće, dok refundacija u slučaju otkaza putovanja nije moguća. Molimo vas provjerite opcije putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja u slučaju otkaza putovanja. Svakako vam preporučujemo sklapanje police osiguranja, te nas slobodno kontaktirajte.

 

Minimalan boravak na destinaciji za putovanje po akcijskoj cijeni je sedam dana, karta vrijedi dva mjeseca od dana polaska. Akcija vrijedi za kupovinu povratne aviokarte do 29. listopada 2018., a putovanje je moguće ostvariti od 15. listopada 2018. do 31. ožujka 2019.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte?

Kupite avionsku kartu dok traju niske cijene na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijeme agencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj u Vijetnamu?

Za povoljan smještaj pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila aviokarte@aviokarte.hr ili telefonski na 01 6329 100. Poslat ćemo vam u najkraćem roku ponudu za povoljan i udoban smještaj u Da Nangu.