HR | EN

Kada je najbolje putovati u Aziju – u lipnju!

 

putovanje u aziju kada putovati u aziju

 

 

Kada je najbolje vrijeme za putovanje u Aziju? U lipnju, jer imamo akciju za avionske karte do 11. lipnja za sljedeće gradove u Aziji:

 

 

Zagreb-Phuket već od 4 360 kn

Zagreb-Bangkok već od 3 500 kn

Zagreb-Colombo već od 3 553 kn

Zagreb-Singapur već od 3 840 kn

Zagreb-Jakarta već od 3 840 kn

 

 

 

Ne zaboravite na +Qatar akciju koja vrijedi za sva putovanja do kraja godine. Ako uzmete stop od 12 sati i više, ostvarujete pravo na besplatno noćenje u Dohi u hotelima s 4* i 5*. Osim željene destinacije, istražite i prekrasnu Dohu.

Saznajte više o izboru hotela ovdje, a za avionske karte i više informacija kontaktirajte svoje AVIOKARTE.HR

 

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte:

 

U cijenu povratne aviokarte iz Zagreba za putovanje u Aziju uključene su sve pristojbe i predana prtljaga do 30kg. Promjene datuma na izdanoj karti su moguće, dok refundacija u slučaju otkaza putovanja nije moguća. Molimo vas provjerite opcije putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja u slučaju otkaza putovanja. Svakako vam preporučujemo sklapanje police osiguranja, te nas slobodno kontaktirajte.

 

 

Minimalan boravak na destinaciji za putovanje po akcijskoj cijeni je sedam dana, karta vrijedi dva mjeseca od dana polaska. Akcija vrijedi za kupovinu povratne aviokarte do 11 lipnja, a putovanje je moguće ostvariti od 1. lipnja do 30. lipnja 2018.

 

Akcija vrijedi samo ako je odlazni let Zagreb- Doha broj QR 216 s polaskom u 09:45h. Broj mjesta je po akcijskoj cijeni ograničen.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte?

Kupite avionsku kartu dok traju niske cijene na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj na željenoj destinaciji?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski na 01 6329 100.