HR | EN

Hong Kong – top destinacija za 2018.

 

hong kong aviokarte za kinu

 

Kina je jedna od 10 država koje morate posjetiti u 2018. prema Lonely Planetu, a posebno ističemo Hong Kong.

 

Što vidjeti u Hong Kongu?

Otkrijte Hong Kong koji vrijedi kao idealan grad za shopping. Međutim, istražite i svijet mnogobrojnih kultura koje se miješaju u Hong Kongu. Grad je dinamičan i pruža fuziju istoka i zapada te se često naziva i “New York Azije”.

 

Kada dođete u ovaj kineski grad zaputite se u Victoria Peak, najvišu točku Hong Konga. S vrha planine možete vidjeti cijeli grad. Preporučamo odlazak žičarom u večernjim satima zbog nezaboravnog noćnog pogleda.

 

Hong Kong se sastoji od tri dijela: poluotoka Kowloona, otoka Hong Kong te Novog Teritorija. Kowloon krije Temple Street Night tržnicu. Pripremite se na cjenjkanje i probajte nešto od bogatog izbora kineske ulične hrane. Najbolje vrijeme za posjet tržnici je od 7 do 10 navečer.

 

Kada je najbolje putovati u Hong Kong?

Akcija za aviokarte za Hong Kong vrijedi do 31. ožujka za putovanje do 30. studenog 2018.  Cijena ovisi o raspoloživosti na letu, rezervirajte već danas avionske karte za vaše putovanje.

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte

Promjene datumova putovanja su moguće, dok povrat sredstava nije moguć. Cijena uključuje sve pristojbe i predanu prtljagu do 30kg što omogućava Qatar Airways. Minimalno možete ostati 5 dana, a karta vrijedi maksimalno 3 mjeseca. Važno je napomenuti kako je za Kinu potrebna viza.

 

Obratite pozornost na opcije police osiguranja na 3. koraku rezervacijskog procesa. Preporučamo sklapanje osiguranja prilikom kupnje aviokarte za bilo koju destinaciju. Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu molimo kontaktirajte nas putem e- maila/telefona.

 

 

Kako mogu kupiti aviokartu za Hong Kong?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice.

 

 

Kako pronaći povoljan smještaj?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.