HR | EN

daleka putovanja

 

ZAGREB-BANGKOK već od 3 789 kn

ZAGREB-SINGAPUR već od 4 080 kn

ZAGREB-KUALA LUMPUR već od 4 080 kn

ZAGREB-SEJŠELI već od 4 767 kn

 

 

Daleka putovanja za ovu zimu isplanirat ćemo za vas zajedno s  Qatar Airways kompanijom. Otputujte u Bangkok i uživajte u Tajlandu i bogatom noćnom životu glavnog grada. Posjetite hramove Kuala Lumpura i uživajte na rajskom otoku – Sejšelima.

Singapur nam je uvijek draga destinacija koju rado preporučamo. Grad-država Singapur oduševit će vas svojim gostoprimstvom, hranom, neobičnim društvenim pravilima i uređenjem.

 

 

Ostale destinacije na akciji do  5. rujna 2018.

 

ZAGREB-KRABI već od 4 556 kn

ZAGREB-MANILA već od 4 588 kn

ZAGREB-HO CHI MINH već od 4 318 kn

ZAGREB-HANOI već od 4 321 kn

ZAGREB-MALDIVI već od 4 786 kn

ZAGREB-COLOMBO već od 3 870 kn

ZAGREB-TOKIO već od 4 595 kn

ZAGREB-HONG KONG već od 4 311 kn

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte za daleka putovanja

 

U cijenu aviokarte za sve destinacije s polaskom iz Zagreba uključena je ručna prtljaga do 8kg i predana prtljaga do 30kg. U cijenu su uključene i sve pristojbe. Aviokarte po akcijskoj cijeni možete kupiti do 5. rujna 2018. Putovanje mora biti ostvareno od 1. listopada 2018. do 31. ožujka 2019.

 

Akcijska cijena za aviokarte ne vrijedi u razdoblju od 15. prosinca 2018. do 10. siječnja 2019. Promjene datuma putovanja na izdanoj karti moguće su uz nadoplatu, a povrat sredstava za neiskorištenu kartu nije moguć prema uvjetima aviokompanije. Popust na djecu (2-12 godina) primjenjuje se.

 

Kako biste ostvarili akcijsku cijenu, na destinaciji je potrebno boraviti minimalno 7 dana, a maksimalno karta vrijedi 2 mjeseca. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage. Za hrvatske državljane putovanje u sva tri grada moguće je uz predočenje osobne iskaznice.

 

Kako mogu kupiti aviokarte na akciji?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijeme agencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj?

Za izvrstan i povoljan smještaj upit možete poslati na aviokarte@aviokarte.hr i dobit ćete ponudu u kratkom roku. Za ponudu smještaja možete ispuniti i obrazac sa željenim uvjetima.