HR | EN

Vaše “veliko” putovanje ove godine

Šri Lanka

 

šri lanka colombo putovanje

 

 

Imate li vi svoje “malo” i “veliko” putovanje tijekom godine? Pod “velikim” mislimo na putovanje van Europe i predlažemo putovanje u Šri Lanku.

 

Donosimo odlične cijene za najveći i glavni grad Šri Lanke – Colombo. Ime grada dolazi od riječi Kolom Toto, u prijevodu “morska luka“. Colombo je grad bogate povijesti, prepun kolonijalne arhitekture s mnoštvom hramova, festivala i dobre hrane. Isprobajte Kothu Rotti, vozite se rikšom, odmorite se na plaži.  Očekuje vas dobar shopping, opuštanje uz ayurvedsku masažu i još puno toga.

 

 

Rezervirajte svoju aviokartu za Colombo!

 

 

Šri Lanka je jedna od mnogobrojnih destinacija do koje leti Qatar Airways. Ne propustite svoje putovanje pretvoriti u “veliko” i izdvojite dan tijekom presjedanja u Dohi. Qatar Airways omogućava za sva putovanja do kraja godine besplatno noćenje za 2 osobe u hotelima s 4* i 5*. Kako do besplatnog noćenja u Dohi? Kontaktirajte nas i saznajte sve informacije!

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte:

U cijenu povratne aviokarte Zagreb-Colombo uključene su sve pristojbe i predana prtljaga do 30kg. Promjene datuma na izdanoj karti su moguće, dok refundacija u slučaju otkaza putovanja nije moguća. Molimo vas provjerite opcije putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja u slučaju otkaza putovanja. Svakako vam preporučujemo sklapanje police osiguranja, te nas slobodno kontaktirajte.

 

Minimalan boravak na destinaciji za putovanje po akcijskoj cijeni je sedam dana, karta vrijedi dva mjeseca od dana polaska. Akcija vrijedi za kupovinu povratne aviokarte do 13. svibnja, a putovanje je moguće ostvariti do 29. siječnja 2019.

 

Hrvatski državljani za turistički posjet do 30 dana mogu ući u Šri Lanku uz dobivanje propusnice na graničnom prijelazu (Aerodrom Colombo). Više informacija o viznom režimu Šri Lanke provjerite ovdje.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj na željenoj destinaciji?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.