HR | EN

Tri razloga zašto posjetiti Sydney

sydney aviokarte

 

Sydney je najveći i najstariji grad Australije te glavni grad australijske pokrajine New South Wales. Izgrađen je uz prekarsne plaže i brojne zaljeve, a na samo dva sata vožnje nalaze se Blue Mountains. U ovom gradu zabavu ćete pronaći i ako putujete sami, s prijateljima ili ste se odlučili na putovanje s obitelji.

 

Bondi plaža

Sydney je grad s mnogobrojnim prekrasnim plažama, ali kao glavno turističko mjesto ističe se Bondi. Udaljena je oko 7 kilometara od centra grada i najpopularnija je sidnejska plaža. Do Bondi plaže možete doći regularnim vlakovima i autobusima.

Osim izvrsnih valova za surfere, uz plažu se nalazi i bazen. Zanimljiv je jer se na tom mjestu nalazi preko 100 godina, te uz plaćanje ulaznice omogućen je ulaz u saunu. Na kraju dana uživajte na večeri u Bondi Icebergs restoranu i zalasku sunca na oceanu.

Sydney Harbour Bridge

Trenutno je u svijetu pet mostova na koje se možete popeti, a dva su čak u Australiji. Jedan od njih je Sydney Harbour Bridge, most izgrađen 1932. te centralno mjesto u gradu. Riječ je o znamenosti u Sydneju koja je otvorena za željeznički i cestovni promet te pješake.

Popnite se na Sydney Harbour most i očekuje vas nezaboravan pogled na Pacifički ocean, cijeli Sydney te Blue Mountains. Postoje dvije ture, od 3,5 sata i kraća od 90 minuta. Sve što trebate je rezervirati unaprijed mjesto i izabrati trajanje ture.

bondi beach aviokarte

Zoološki vrt Taronga

Taronga zoološki vrt u Sydneyu je jedan od najboljih u svijetu. Unutar zoološkog Taronga smještene su mnogobrojne životinje – od slonova, koala, merkata i žirafa do gorila, raznoraznih vrsta ptica i lemura.

Taronga je otvorena svaki dan u godini. Kartu možete kupiti online te uštedjeti. Najbrži i najlakši put do zoološkog je javnim prijevozom.

Uvjeti aviokarte za Sydney

Aviokarte za Sydney na akciji možete kupiti od 16. do 19. ožujka 2018. Vrijeme putovanja je do kraja godine. Valjanost karte je 3 mjeseca od dana polaska.

Promjene na izdanoj karti moguće su uz penale, dok refundacija u slučaju otkaza putovanja nije moguća. U cijenu je uključena predana prtljaga do 30 kg što omogućuje zrakoplovni prijevoznik Qatar Airways.

Odaberi opciju leta s presjedanjem od 12 sati do 24 sata i razgledaj Dohu! Ostvari besplatno noćenje u hotelu 4 ili 5* i pretvori jedno putovanje u dva! Sve detalje o opciji besplatnog smještaja u Dohi pronađi ovdje.

Preporučamo sklapanje osiguranja prilikom kupnje aviokarte za bilo koju destinaciju. Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu molimo kontaktirajte nas putem e- maila/telefona.

Kako mogu kupiti aviokarte za Sydney?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijeme agencije i poslovnice.

Kako pronaći povoljan smještaj?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.