HR | EN

 

 

Singapur je grad/država koja nas ostavlja bez daha. Vrtovi, znamenitosti, ekologija, hrana, ljudi… Ovog puta donosimo preporuku za posjet baru Atlas. Uređen je u stilu 20-ih godina Manhattan, bit će to za vas susret s art-decoom i ekstravagancijom Europe i New Yorka usred Azije. Atlas nudi osim pića i večeru i u svemu možete uživati do kasno u noć. Više o baru možete naći ovdje.

 

Preporučamo da na putovanju do vaše željene destinacije odvojite jedan dodatan dan u polasku ili povratku te posjetite Dohu i ostvarite besplatno noćenje u hotelima (4* ili 5*). Ukoliko želite produljiti boravak na dva dana i to je moguće uz nadoplatu. Kako biste ostvarili pogodnost besplatnog smještaja, potrebno je kupiti kartu do 28. 2. za putovanja do 30. 4. 2018. Za više informacija pošaljite upit na aviokarte@aviokarte.hr ili nakon što ste kupili kartu vaše besplatno noćenje u Dohi rezervirajte ovdje.

 

Doha je jedan od najbrže rastućih gradova u svijetu, a prilikom posjete možete se očarati nizom atrakcija koje uključuju odlazak u pustinju i vožnja džipom, jahanje na devama, razgled kulturnih znamenitosti ili pak posjet tradicionalnom arapskom bazaru koji odiše životom, bojama, mirisima te ponudom arapskog poluotoka gdje će vas očarati i gastronomske delicije restorana po zaista povoljnim cijenama. Detaljne informacije o tome što je sve moguće razgledati u Dohi, kao i popis tura koje možete rezervirati nalazi se ovdje.

 

Turističku vizu za Katar dobivate po dolasku i ista je u cijelosti besplatna. Naša je preporuka da putovnica vrijedi najmanje 6 mjeseci od planiranog datuma povratka.

I posljednje, Qatar Airways je proglašen najboljom aviokompanijom na svijetu pa nema dvojbe da će putovanje biti i više nego ugodno.

 

p. s. za Singapur za posjet do 30 dana nije potrebna viza za hrvatske državljane, putnovnica mora vrijediti još 6 mjeseci nakon putovanja

 

Razdoblje kupnje:

  • od 20. siječnja do 01. veljače
  • do rasprodaje

Razdoblje putovanja:

  • od 15. rujna do 15. prosinca

* Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu molimo kontaktirajte nas putem e- maila / telefona.

 

Uvjeti kupnje aviokarte za Singapur

  • promjene su moguće uz penale
  • povrat sredstava nije moguć

Minimalan ostanak

  • 7 dana

Maksimalan ostanak

  • 2 mjeseca

Aviokompanija

VAŽNO Preporučujemo kupnju aviokarte kreditnom karticom u trenutku izrade rezervacije. Čuvanje rezervacija po akcijskoj cijeni (zbog uvjeta avio prijevoznika), nažalost nije moguće. Svakako preporučujemo prilikom kupnje aviokarata odabrati opciju police osiguranja na 3. koraku rezervacijskog procesa!

 

Kako možete platiti aviokartu? Provjerite OVDJE

Tražite smještaj za Singapur? Dobar put za to je Hotelana.org

Radno vrijeme agencije provjerite OVDJE