HR | EN

 

 

Muscat je glavni grad Omana, države koja vjerovali ili ne Norveška Srednjeg Istoka zbog velikog broja zaljeva koji se često uspoređuju s norveškim fjordovima. Kada dođete u ovaj divni grad dočekat će vas brojne turističke atrakcije, ali naš savjet je da svoje vrijeme provedete u izletima u prirodi. Osim divnih plaža za kupanje i s druge strane pustinje, iz Muscata se zaputite na izlet u Musandam. Tamo će vas dočekati brojni zaljevi, brodom možete obići ovo čudo prirode, ostati na ručku, roniti. U skladu s ovim, posjetite i Jebel Al Harim, najvišu točku ovog dijela.

 

Preporučamo da na putovanju do vaše željene destinacije odvojite jedan dodatan dan u polasku ili povratku te posjetite Dohu i ostvarite besplatno noćenje u hotelima (4* ili 5*). Ukoliko želite produljiti boravak na dva dana i to je moguće uz nadoplatu.

 

Kako biste ostvarili pogodnost besplatnog smještaja, potrebno je kupiti kartu do 28. 2. za putovanja do 30. 4. 2018. Za više informacija pošaljite upit na aviokarte@aviokarte.hr ili nakon što ste kupili kartu vaše besplatno noćenje u Dohi rezervirajte ovdje.

 

Doha je jedan od najbrže rastućih gradova u svijetu, a prilikom posjete možete se očarati nizom atrakcija koje uključuju odlazak u pustinju i vožnja džipom, jahanje na devama, razgled kulturnih znamenitosti ili pak posjet tradicionalnom arapskom bazaru koji odiše životom, bojama, mirisima te ponudom arapskog poluotoka gdje će vas očarati i gastronomske delicije restorana po zaista povoljnim cijenama. Detaljne informacije o tome što je sve moguće razgledati u Dohi, kao i popis tura koje možete rezervirati nalazi se ovdje.

 

Turističku vizu za Katar dobivate po dolasku i ista je u cijelosti besplatna. Naša je preporuka da putovnica vrijedi najmanje 6 mjeseci od planiranog datuma povratka.

 

I posljednje, Qatar Airways je proglašen najboljom aviokompanijom na svijetu pa nema dvojbe da će putovanje biti i više nego ugodno.

 

Razdoblje kupnje:

  • od 09. 01. do 16. 01. 2018.
  • do rasprodaje

Razdoblje putovanja:

  • od 16. 02. do 10. 12. 2018.

* Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu molimo kontaktirajte nas putem e- maila / telefona.

 

Uvjeti kupnje aviokarte za Muscat

  • promjene su moguće uz penale
  • povrat sredstava nije moguć

Minimalan ostanak

  • 3 dana

Maksimalan ostanak

  • 6 mjeseca

Aviokompanija

VAŽNO Preporučujemo kupnju aviokarte kreditnom karticom u trenutku izrade rezervacije. Čuvanje rezervacija po akcijskoj cijeni (zbog uvjeta avio prijevoznika), nažalost nije moguće. Svakako preporučujemo prilikom kupnje aviokarata odabrati opciju police osiguranja na 3. koraku rezervacijskog procesa!

 

Radno vrijeme agencije provjerite OVDJE