HR | EN

Južna Koreja – država koju morate posjetiti

 

zagreb seoul južna koreja

 

Južna Koreja mala je država, ali se o njoj puno priča. Nagradite se kupnjom aviokarte za Seoul i otputujte u Južnu Koreju.

 

Zašto otići na putovanje u Južnu Koreju?

Južna Koreja i njen glavni grad Seoul svjetski su ekonomski predvodnici, a Seoul je sedmi samoodrživi grad u svijetu. Sigurno ste već čuli i da imaju najbrži internet na svijetu i najveći broj pametnih telefona po stanovniku. Možda je to za nas ubrzani razvoj, ali za Korejce je to svakodnevnica.

 

Seoul kao glavni grad spoj je modernog i tradicionalnog utjecaja. Putovanje u Seoul vodit će vas od modernih nebodera do starih hramova i palača. Jedna od palača vrijednih posjeta je Gyeongbokgung palača sagrađena 1395. godine.

Predstavlja prvu i najveću palaču dinastije Joseon te se nalazi u samom srcu grada. Prostire se na 432 703 kvadratnih metara, a Gwanghwamun vrata u obliku paviljona glavni su ulaz u cijeli kompleks.

 

Preporučujemo i posjet Namsan Seoul tornju ili N Seoul tornju kako ga još nazivaju. Riječ je o televizijskom tornju i jednom od prvih turističkih znamenitosti Seoula ove vrste. Izgrađen je 1969. godine, a najviša točka je na 480 metara. Unutar tornja dočekat će vas restoran, zvjezdarnica, zavezani lokoti kao znak ljubavi, muzej i mnogi drugi sadržaji.

 

Kada mogu kupiti aviokartu za Južnu Koreju?

Akcija za aviokarte za Seoul traje do 31. ožujka, a putovanje možete ostvariti do 30. studenog. Preporučamo odlazak u svibnju ili tijekom ljetnih mjeseci. Cijena ovisi o raspoloživosti na letovima. Rezervirajte svoju avionsku kartu već danas.

 

Uvjeti kupnje aviokarte

Promjene datumova putovanja su moguće, dok povrat sredstava nije moguć. Cijena uključuje sve pristojbe i predanu prtljagu do 30kg što omogućava Qatar Airways. Minimalno možete ostati 3 dana, a karta vrijedi maksimalno 12 mjeseci. Važno je napomenuti kako je Južna Koreja ne zahtjeva vizu za hrvatske državljane.

 

Obratite pozornost na opcije police osiguranja na 3. koraku rezervacijskog procesa. Preporučamo sklapanje osiguranja prilikom kupnje aviokarte za bilo koju destinaciju. Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu molimo kontaktirajte nas putem e- maila/telefona.

 

 

Kako mogu kupiti aviokartu za Seoul?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice.

 

 

Kako pronaći povoljan smještaj u Južnoj Koreji?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.