HR | EN

Auckland – top destinacija za 2018.

novi zeland auckland aviokarte

Novi Zeland postaje sve popularnija destinacija, a Auckland se posebno izdvaja kao početna točka za istraživanje ove otočne države.

 

Auckland – najveći grad Novog Zelanda

Auckland je najveći grad otočne države Novi Zeland. U Aucklandu živi trećina novozelandskog stanovništa, a okružen je s oko pedesetak neaktivnih vulkana. Kao turističke znamenitosti Aucklanda ističu se tri vulkanska vrha: Mount Eden, Mount Victoria i One Tree Hill. Sa sva tri očekujte pogled i prirodu koja ostavlja bez daha.

 

 

Što raditi u Aucklandu?

Novi Zeland se našao na listi Lonely Planeta kao jedna od 10 država koje morate posjetiti u 2018. Mi smo posebno istaknuli Auckland zbog brojnih znamenitosti i izleta koje grad nudi.

 

Tri znamenitosti koje morate vidjeti u Aucklandu i okolicu su izlet u Hobbiton naselje, te posjet Tiritiri Matangi otoku i najveća kolonija pingvina u svijetu. Hobbiton naselje oduševit će vas iako možda niste gledali filmove poput “Hobita” ili “Gospodar prstenova”. Hobbiton nudi osim uživanja u prirodi i mogućnost ulaska u kuću hobbita. Svratite u Green Dragon i popijte piće u pubu iz starog svijeta.

 

Aviokarta za Auckland odvest će vas u blizinu otoka Tiritiri Matangi. Izdvojite dan za jednodnevni izlet uz piknik na otoku. Broj posjetitelja je ograničen pa na vrijeme isplanirajte svoj dolazak. Tiritiri Matangi je otok divljine i projekt koji nastoji očuvati prirodu Novog Zelanda. Bogat je rijetkim vrstama i čak 60% otoka čini šuma.

 

Za kraj posjetite Kelly Tarlton’s Sea Life – javni akvarij koji morate vidjeti. Osim mnogobrojnih vrsta riba koje ćete vidjeti, atrakcija Aucklanda je i kolonija pingvina. Svaki dan možete posjetiti akvarij u vrijeme hranjenja pingvina te čuti nešto više o njima. Ovaj izlet učinit će vaše putovanje u Auckland nezaboravnim, osobito ako ste se odlučili na putovanje s djecom.

 

 

 

Kada je najbolje putovati u Novi Zeland?

Vrijeme na Novom Zelandu ne treba vas zabrinjavati, svako doba ima svoje prednosti. Kad god se tijekom godine odlučili na putovanje u Novi Zeland nećete pogriješiti. Cijena ovisi o raspoloživosti na letu, rezervirajte već danas avionske karte za vaše putovanje.

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte

Promjene datumova putovanja su moguće, dok povrat sredstava nije moguć. Cijena uključuje sve pristojbe i predanu prtljagu do 30kg što omogućava Qatar Airways. Minimalno možete ostati 3 dana, a karta vrijedi maksimalno 12 mjeseci.

 

Važno je napomenuti kako za Novi Zeland i vaše putovanje u Auckland nije potrebna viza. Hrvatski državljani mogu ući u zemlju bez vize, jedino obavljaju razgovor s imigracijskom službom prilikom ulaska u zemlju.

 

Obratite pozornost na opcije police osiguranja na 3. koraku rezervacijskog procesa. Preporučamo sklapanje osiguranja prilikom kupnje aviokarte za bilo koju destinaciju. Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu molimo kontaktirajte nas putem e- maila/telefona.

 

 

Kako mogu kupiti aviokartu za Auckland?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijeme agencije i poslovnice.

 

 

Kako pronaći povoljan smještaj?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.