HR | EN

Osjeti duh Portugala – putovanje u Porto

 

putovanje u porto

 

 

Porto je drugi po veličini portugalski grad, odmah iza Lisabona. Smješten je na rijeci Duoro poseban šarm mu daju tragovi rimske i srednjovjekovne ostavštine. Kulinarstvo, najbolja vina, plaže i arhitektura samo su neki od razloga zašto posjetiti Porto.

 

Putovanje u Porto započnite razgledavanje trga Ribeira koji se nalazi na UNESCO-ovoj listi zaštićene svjetske baštine. Nekada je Ribeira bila centralno mjesto s mnogobrojnim trgovinama za ribu, meso i druge namirnice. Danas je trg Ribeira omiljeno mjesto mnogih turista. Nalazi se odmah uz obalu rijeke Duoro što omogućava vožnju brodom, a u restoranima na trgu očekuje vas portugalska hrana. Šarene ulice Ribeira trga ispunjene su galerijama domaćih umjetnika, prošetajte ulicom Rua da Fonte Taurina – najstarijom ulicom u Portu.

 

Putovanje avionom u Porto po izvrsnoj cijeni doživite s avioprijevoznikom Lufthansa.

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte za Porto

U cijenu aviokarte uključena je ručna prtljaga do 8kg sa svim pristojbama. Karte po akcijskoj cijeni možete kupiti do popnjavanja raspoloživih mjesta, a vrijedi za putovanja od 01. rujna do 01. lipnja 2019. Prtljaga do 23kg naplaćuje se po smjeru 160 kn.

 

Na destinaciji je potrebno prema uvjetima aviokarte po akcijskoj cijeni ostati minimalno 3 dana. Karta vrijedi 12 mjeseci nakon dana polaska.

 

Promjene na izdanoj karti i refundacije u slučaju otkaza putovanja nisu moguće. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte za Porto?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj u Portugalu?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.