HR | EN

Partner Plus Benefit program

 

 

Što je Partner Plus Benefit program?

 

Partner Plus Benefit je besplatan program za male i srednje tvrtke. Osnovni cilj je racionalizacija troškova poslovnih putovanja. Nosilac programa je Lufthansa uz koju još osam avio kompanija sudjeluje u programu.

 

partner plus benefit lufthansa aviokarte

 

Zaposleni koji putuju skupljaju bodove na zajednički račun tvrtke. Bodove kasnije mogu iskoristiti za brojne pogodnosti kao što su besplatni letovi uključujući i zrakoplovne pristojbe te doplatu za višu klasu prijevoza – upgrade. PartnerPlus Benefit program omogućava i ulaznicu za Lufthansa Business lounge, plaćanje viška prtljaga ili jednostavno isplatu na kreditnu karticu vaše tvrtke.

 

Odaberite nagradu koja najviše odgovara potrebama vaše tvrtke, racionalizirajte troškove ili jednostavno motivirajte svoje zaposlene. Iskoristite globalnu mrežu letova za destinacije širom svijeta.

Registrirajte svoju tvrtku i skupljajte bodove.

 

 

 

Akcija Partner Plus Benefit programa:

S Lufthansom do Sjeverne Amerike – osvojite dvostruke bodove!

 

 

Udvostručite vrijednost vaših bodova na PartnerPlus Benefit kartici tijekom putovanja od travnja do svibnja 2018.

Rezerviraj svoj let!

 

Uvjeti putovanja:

 

Potrebno je da ostvarite putovanje od 01.  travnja do 31. svibnja 2018 ., a od 1. svibnja do 31. lipnja 2018. ako krećete iz Mađarske za Sjevernu Ameriku.

 

Zemlje polaska: Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Mađarska, Makedonija, Crna Gora, Srbija, Slovenija

Zemlje odredišta: Kanada i Sjedinjene Države

Aviokompanije s kojima ostvarujete duple bodove: Air Canada, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Lufthansa, SWISS i United Airlines