HR | EN

Putovanje avionom – Riga

 

putovanje avionom riga latvija

 

U najvećem gradu Baltika možete uživati u idiličnim parkovima, šetnji pored rijeke Daugave i razgledavanju spomenika iz različitih povijesnih etapa. Kroz 800 godina uzbudljive povijesti, putovanje avionom odvest će vas u središte križanja istočne i sjeverne Europe.

 

Također, u blizini Rige se nalazi poznato latvijsko ljetovalište – Jurmala. Do ovog prekrasnog ljetovališta možete doći vlakom za svega pola sata vožnje i uživati u Baltičkom moru. Ističe se i Sigulda kao idealno mjesto za izlet. Sigulda će vas odvesti u srednjovjekovnu Europu gdje su stoljećima umjetnici pronalazili inspiraciju. Danas ovdje možete uživati u nacionalnom parku, bajkovitim dvorcima i pejzažima, ali i adrenalinskim aktivnostima i Festivalu opere u siguldinom dvorcu.

 

 

Rezerviraj aviokarte Zagreb-Riga

 

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte Zagreb-Riga

Za putovanje avionom u Rigu uključena je ručna prtljaga do 8kg i sve pristojbe. Predana prtljaga do 23kg naplaćuje se po smjeru. Aviokarte za Rigu možete kupiti do popnjavanja raspoloživih mjesta, a vrijedi za putovanja od 1. srpnja 2018. do 30. travnja 2019.

 

U Rigi je potrebno prema uvjetima karte po akcijskoj cijeni ostati minimalno 3 dana. Karta vrijedi 12 mjeseci nakon dana polaska. U sve gradove hrvatski državljani mogu putovati avionom s osobnom iskaznicom.

 

Promjene na izdanoj karti i refundacija izdane avionske karte nije moguća. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte za Rigu?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj u Latviji?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.