HR | EN

Osjeti duh Španjolske – putovanje avionom u Barcelonu

 

 

putovanje avionom u barcelonu

 

 

Barcelona je glavni i najveći grad španjolske pokrajine Katalonije i najveći grad Sredozemnog mora. Bogata kulturna baština, zanimljiva povijest i poseban šarm čine Barcelonu najposjećenijim gradom Španjolske. Osim toga, Barcelona je jedna od najpopularnijih europskih destinacija uz bok Parizu, Londonu i Rimu.

 

Odlučite se na putovanje avionom u Barcelonu i uživajte u plažama, djelima Antonia Gaudija, festivalima, muzejima  i drugim znamenitostima. U Barceloni vas očekuje prava mediteranska kuhinja bazirana na svježem voću, morskim plodovima i maslinovom ulju.

 

Bogat noćni život, kulturna i modna scena te brojne aktivnosti u Barceloni daju dojam kako ovaj grad nikad ne spava. Zbog umjerene klime odlazak u Barcelonu možete organizirati u bilo koje vrijeme tijekom godine.

 

Putovanje avionom u Barcelonu po izvrsnoj cijeni doživite s avioprijevoznikom Lufthansa.

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte za Barcelonu

U cijenu aviokarte uključena je ručna prtljaga do 8kg sa svim pristojbama. Karte po akcijskoj cijeni možete kupiti do popnjavanja raspoloživih mjesta, a vrijedi za putovanja od 01. rujna do 01. lipnja 2019. Prtljaga do 23kg naplaćuje se po smjeru 160 kn.

 

Na destinaciji je potrebno prema uvjetima aviokarte po akcijskoj cijeni ostati minimalno 3 dana. Karta vrijedi 12 mjeseci nakon dana polaska.

 

Promjene na izdanoj karti i refundacije u slučaju otkaza putovanja nisu moguće. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte za Barcelonu?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijeme agencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj u Španjolskoj?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.