HR | EN

hong kong kina putovanje aviokarte

 

 

Hong Kong je grad-država u Kini koji će vas oduševit svojim zelenim oazama kojima obiluje, tramvajima na dva kata, velikim brojem restorana s Michelinovom zvijezdicom i još puno toga. Grad je idealan i za putovanje s djecom budući da je u Hong Kongu Disneyland.

 

 

Hong Kong je azijski tigar zbog svoje ekonomske moći, a u njemu se isprepliću azijska i zapadna kultura. Posjetite Ocean Park kao mjesto zabave i atrakcija, a navečer se uputite na vrh Viktorije (Victoria Peak) odakle se pruža pogled na grad noću obasjan svijetlima. Na samom vrhu smješten je i Muzej Madame Tussauds.

 

 

Samo korak do aviokarte za Hong Kong!

 

 

Uvjeti kupnje avionske karte

 

Do “mirisne luke” što je značenje riječi Hong Kong letite s Lufthansa grupacijom. U cijenu su uključene sve pristobje i predana prtljaga do 23kg. Akcija za Hong Kong vrijedi do 30. travnja 2018. Vaše putovanje za Hong Kong možete ostvariti po akcijskoj cijeni do 16. prosinca 2018.

 

Minimalan ostanak u Hong Kongu je šest dana, a karta vrijedi maksimalno tri mjeseca od dana polaska. Promjene datuma na izdanoj karti su moguće, refundacija u slučaju otkaza putovanja nije moguća. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

Hrvatski državljani s putovnicom mogu bez vize ući i boraviti do 90 dana na Posebnom upravnom području Hong Kong NR Kine. Više informacije saznajte na stranicama Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte?

 

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj u Hong Kongu?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.