HR | EN

Island – zemlja vatre i leda

 

avionske karte za island

 

 

Iako je jedan od najmanjih glavnih gradova na svijetu Reykjavik se sastoji od 6 gradskih četvrti, te svaka od njih nudi brojne atrakcije. Bilo da želite ljeti pobjeći od gradske vreve ili zimi doživjeti auroru borealis sa Reykjavikom ne možete pogriješiti.

 

Reykjavik je najsjeverniji glavni grad na svijetu i nudi mnogobrojne aktivnosti. Posjetite crkvu Hallgrimskirkja koja se vidi iz gotovo svakog kuta grada. Visoka 74,5m s vrha crkve pruža se prekrasan pogled na cijeli grad. Nemojte se zaustaviti na Reykjaviku, krenite u obilazak Islanda i upoznavanje kulture neobičnog naroda.

 

 

 

AVIONSKE KARTE ZAGREB-REYKJAVIK

 

Uvjeti kupnje avionske karte za Island

U cijenu avionske karte za Island uključena je ručna prtljaga do 8kg i sve pristojbe. Predana prtljaga do 23kg naplaćuje se po smjeru. Avionske karte za Island možete kupiti do popnjavanja raspoloživih mjesta, a vrijedi za putovanja od 1. srpnja 2018. do 30. travnja 2019.

 

U Reykjaviku je potrebno prema uvjetima karte po akcijskoj cijeni ostati minimalno 4 dana. Karta vrijedi 12 mjeseci nakon dana polaska. U sve gradove hrvatski državljani mogu putovati avionom s osobnom iskaznicom.

 

Promjene na izdanoj karti i refundacija izdane avionske karte nije moguća. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

 

Kako mogu kupiti avionske karte za Island?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj na Islandu?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.