HR | EN

Doživi Kostariku na jedinstveni način

 

kostarika avio karte

 

Zašto posjetiti San Jose, glavni grad Kostarike? Zato što će ljubitelji kave, dobre hrane, zabave i prekrasne prirode zasigurno će uživati u novoj destinaciji Lufthanse.

 

San Jose svake godine privlači sve više turista zahvaljujući svojoj kulturi, muzičkoj sceni, ali isto tako ugodnoj klimi tokom cijele godine. Kostarika vam nudi i brojne izlete na plaže Tihog oceana na zapadnoj strani i na Karipsko otočje s istočne strane. Posjetitelji mogu vidjeti spektakularne vulkanske kratere i prašume.

 

RESTORANI

Glavni sastojci kostarikanske kuhinje su grah, kukuruz i riža. Ovi sastojci mogu se pronaći u nacionalnim jelima kao sto su gallo pinto i casuado. U San Joseu čekaju vas brojne inačice ovih jela. Brojne zanimljive restorane možete pronaći u Bairro Escalante, a od luksuznih do lokalnih restorana i ulične hrane.

 

 

NOĆNI ŽIVOT

Noćni život San Josea uglavnom je smješten u južnom djelu grada u sveučilišnoj četvrti San Pedro te u Centro Commercial El Pueblo u Barrio Tournon.
Tamo možete naći brojne jazz , salsa klubove, ali i studentske barove.

 

 

SHOPPING

Mercado Central je mjesto gdje ćete pronaći sve što vam srce poželi – od voća i povrća do odjeće. Ako ogladnite Mercado Central nudi domaće restorane i lokalne obroke po pristupačnim cijenama. Najveći tržni centar u San Joseu nalazi se na istočnoj strani grada, San Pedro Mall.

 

san jose kostarika avio karte

 

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte Zagreb-Kostarika-Zagreb

 

U cijenu povratne aviokarte uključena je ručna prtljaga do 8kg i predana prtljaga do 23kg sa svim pristojbama. Karte po akcijskoj cijeni možete kupiti do 26. lipnja ili popunjavanja raspoloživih mjesta. Akcija vrijedi za putovanja od 01. rujna do 01. lipnja 2019.

 

Na destinaciji je potrebno prema uvjetima aviokarte po akcijskoj cijeni ostati minimalno 6 dana. Karta vrijedi 12 mjeseci nakon dana polaska.

 

Promjene na izdanoj karti i refundacije u slučaju otkaza putovanja nisu moguće. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.