HR | EN

Aviokarte za Poljsku

 

aviokarte za poljsku

 

Isplanirajte za ovu jesen svoje putovanje u Poljsku uz jeftine aviokarte. Mnogobrojne kulturne znamenitosti, bogata povijest, bujna priroda, neobična mjesta i izvrsna gastronomska ponuda odlikuju Poljsku. Posjetite Muzej Neona u Varšavi ili Astronomski sat u crkvi Sv. Marije u Gdanjsku napravljen od drveta. Kušajte zaštićeno kulturno blago – kroasan Sv. Martina u Poznanu ili prošetajte Alejom Elvisa Presleya u Krakovu.

 

 

PULA-VARŠAVA od 1 197 kn

DUBROVNIK-VARŠAVA od 1 079 kn

ZAGREB-VARŠAVA od 1 076 kn

SPLIT-KRAKOV od 1 575 kn

DUBROVNIK-POZNAN od 1 833 kn

ZAGREB-GDANSK od 1 495 kn

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte za Poljsku

 

U cijenu aviokarte za Poljsku uključena je ručna prtljaga do 8kg i sve pristojbe zračne luke. Predana prtljaga do 23kg naplaćuje se po smjeru. Jeftine aviokarte za Poljsku možete kupiti do 14. kolovoza 2018. , a akcija vrijedi za putovanja od 1. rujna 2018. do 31. ožujka 2019.

 

Prema uvjetima aviokarte po akcijskoj cijeni potrebno je ostati minimalno 2 dana na željenoj destinaciji. Karta vrijedi 12 mjeseci nakon dana polaska. Aviokompanija koja prevozi do Poljske je LOT Polish Airlines.

 

Promjene datuma i refundacija izdane karte nisu moguće. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage. Za hrvatske državljane putovanje u Poljsku moguće je uz važeću osobnu iskaznicu.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte na akciji?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijeme agencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj u Poljskoj?

Za izvrstan i povoljan smještaj upit možete poslati na aviokarte@aviokarte.hr i dobit ćete ponudu u kratkom roku. Za ponudu smještaja možete ispuniti i obrazac sa željenim uvjetima.