HR | EN

varšava poljska aviokarte dubrovnik

Novi letovi iz Splita i Dubrovnika

 

Poljski avio prijevoznik Lot Poslish Airlines od ove godine uvodi linije prema Splitu i Dubrovniku iz poljske ljepotice – Varšave. Od 30. travnja moći ćemo putovati na relaciji Dubrovnik-Varšava, a od 2. svibnja i Split-Varšava.Za prve letove vrijedi i akcijska cijena za jednosmjerne letove. Tako aviokarte Dubrovnik-Varšava možete kupiti već po cijeni od 553 kn. Avionske karte Split-Varšava dostupne su po cijeni 599 kn.

 

 

Varšava – što posjetiti?

Varšava je prijestolnica i najveći grad Poljske. Veliko kulturno bogatstvo i povijesno nasljeđe danas Varšavu čine atraktivnom turističkom destinacijom. Brojne znamenitosti, novootvoreni vrhunski restorani, umjetnička scena i muzeji, zelene površine stvaraju od Varšave uzbudljiv grad.

 

 

Top 5 znamenitosti koje morate posjetiti u Varšavi

 

  1. Stari Grad – nalazi se na UNESCO-vom popisu svjetske baštine. Okružen srednjovjekovnim zidinama, ovaj najstariji dio Varšave datira iz 13. stoljeća. Ljeti danas ovaj dio grada postaje pozornica za izložbe na otvorenom te glazbene i kazališne predstave.
  2. Kraljevski park Lazienki Krolewskie – predstavlja kompleks koji se sastoji od palače i parka u središtu Varšave. Od 18. stoljeća Park Lazienki najljepše je uređeni park u Poljskoj i jedna od najljepših zelenih oaza u Europi. Ulaz u park je besplatan, dok se ulaz u palače naplaćuje.
  3. Kraljevski dvorac – barokni dvorac koji je od 16. stoljeća bio dom kralju i saboru. Danas je u njemu muzej i otvoren je za javnost.
  4. Muzej Neona – sadrži više od stotinu neonskih natpisa iz doba Hladnog rata i komunizma. Posjet ovom muzeju ulazak je u jedan drugi svijet. Muzej je smješten u kompleksu Soho tvornice što će vaš posjet dodatno pretvoriti u jedinstveno iskustvo u Varšavi.
  5. Bazar Różyckiego – najstariji je plac u gradu koji radi od 19. stoljeća. Danas ovdje možete kupiti razne proizvode od preko 300 prodavača – sve od odjeće i hrane do suvenira.

 

 

REZERVIRAJ SVOJU KARTU DO VARŠAVE

 

 

Uvjeti kupnje avionske karte:

U cijenu aviokarte za Varšavu uključen ručni prtljag do 8kg i sve pristojbe. Refundacija aviokarte u slučaju otkaza putovanja nije moguća, kao ni promjene datuma na izdanoj karti. Cijena se odnosi na povratni let Split-Varšava-Split i Dubrovnik-Varšava-Dubrovnik.

 

Avio prijevoznik koji vas vodi u Varšavu je Lot Polish Airlines. Letovi se odvijaju dva puta tjedno (srijedom i nedjeljom) na relaciji Split-Varšava i tri puta tjedno (četvrtak, petak, subota) na relaciji Dubrovnik-Varšava.

 

Karta vrijedi 12 mjeseci od dana polaska, a akcija za aviokarte traje do rasprodaje raspoloživih mjesta po ovoj cijeni. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, te u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte na vikend rasprodaji?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći povoljan smještaj?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.