HR | EN

Posjeti Zabranjeni grad u premium economy klasi

 

putovanje u peking kina austrian airlines

 

 

Na putu Zagreb-Peking uživajte onako kako i zaslužujete – u premium economy sjedalima Austrian Airlines kompanije. Posjetite Trg Tiananmen u Dongcheng kvartu, najveći javni trg u svijetu.

 

Zabranjeni grad u Pekingu

Nezaobilazan je za sve posjetitelje, a oko njega nalaze se poznate znamenitosti u Kini. Jedna od njih je Muzej kineske povijesti, Muzej kineske revolucije, Zabranjeni grad i mnoge druge. Upravo nam se Zabranjeni grad čini kao prva stanica po dolasku u Peking budući da je riječ o UNESCO-ovoj svjetskoj baštini.

 

Nekad carska palača dinastija Ming i Qing, danas je muzej koji se prostire na 720 000 m². Zabranjeni grad uređen je prema Feng Shui smjernicama, a građevine unutar grada umjetnička su dijela kineske arhitekture.

 

Grad se sastoji od 800 zgrada i sa svojim pričama i intrigama doista predstavlja duh kineske povijesti.

 

 

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte za Peking

U cijenu aviokarte uključena je ručna prtljaga do 8kg i predana prtljaga do 23kg sa svim pristojbama. Karte po akcijskoj cijeni možete kupiti do popnjavanja raspoloživih mjesta, a vrijedi za putovanja od 25. lipnja do 31. kolovoza 2018. Avioprijevoznik je Austrian Airlines.

 

Na destinaciji je potrebno prema uvjetima aviokarte po akcijskoj cijeni ostati minimalno 6 dana. Karta vrijedi 12 mjeseci nakon dana polaska.

 

Promjene na izdanoj karti su moguće, no refundacija izdane karte nije moguća. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte za Peking?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj u Kini?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.