HR | EN

Vikend putovanje u Vilnius

 

vilnius vikend putovanje

 

Izaberite vikend i krenite u glavni i najveći grad Litve – Vilnius. Nalazi se u jugoistočnoj Litvi i drugi je po veličini grad Baltika i jedan od najstarijih. Vilnius je grad idealan za vikend putovanje. Dio grada nalazi se pod UNESCO zaštitom, a zbog ubrzane modernizacije nije neobičan prizor barokna crkva iz hipi kafić.

 

Vilnius s jedne strane ima povijesni šarm za što su zaslužne mnogobrojne znamenitosti. S druge strane, ima moderni šarm zahvaljujući bogatoj street art sceni. Od srednjovjekovne povijesti preko tradicionalne kuhinje i craft piva, do “Republike Užupis“, Vilnius garantira putovanje zabave. Vilnius je 2009. proglašen uz austrijski Linz Europskim gradom kulture.

 

 

Aviokarte Zagreb-Vilnius

 

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte 

U cijenu aviokarte uključena je ručna prtljaga do 8kg i sve pristojbe zračne luke. Predana prtljaga do 23kg naplaćuje se po smjeru. Karte po akcijskoj cijeni možete kupiti do popunjavanja raspoloživih mjesta, a vrijedi za putovanja od 1. srpnja 2018. do 30. travnja 2019.

 

Prema uvjetima aviokarte po akcijskoj cijeni potrebno je ostati minimalno 4 dana što je idealno za vikend putovanje u Vilnius. Karta vrijedi 12 mjeseci nakon dana polaska. U Litvu hrvatski državljani mogu putovati avionom s osobnom iskaznicom.

 

Promjene na izdanoj karti i refundacija izdane karte nije moguća. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte na akciji?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijeme agencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj u Vilniusu?

Za izvrstan i povoljan smještaj upit možete poslati na aviokarte@aviokarte.hr i dobit ćete ponudu u kratkom roku.