HR | EN

Udobno putovanje u Shanghai

 

jeftini letovi šangaj kina

 

 

Posjetite jedan od najvećih svjetskih gradova s preko 25 milijuna stanovnika i najveći grad u Kini. Smješten u blizini Yangtze rijeke i Kineskog mora, ovaj grad “iznad mora” spoj je Istoka i Zapada. Poznat kao “Orijentalni Pariz” raj je za sve kupoholičare, a najpopularnija je Nanjing ulica s mnoštvom trgovina.

 

Osim za kupoholičare, Shanghai je idealan za ljubitelje hrane, osobito azijske. Prepun izvrsnih restorana, grad se ističe i zbog hrane nešto slađe od one u ostatku Kine.

Kako bi vam putovanje doista bilo slatko od početka do kraja, iskreno preporučamo putovanje Austrian Airlines-om u njihovim novim udobnim premium economy sjedalima.

 

 

putovanje u shanghai austrian airlines

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte za Shanghai

U cijenu aviokarte uključena je ručna prtljaga do 8kg i predana prtljaga do 23kg sa svim pristojbama. Karte po akcijskoj cijeni možete kupiti do popnjavanja raspoloživih mjesta, a vrijedi za putovanja od 25. lipnja do 31. kolovoza 2018. Avioprijevoznik je Austrian Airlines.

 

Na destinaciji je potrebno prema uvjetima aviokarte po akcijskoj cijeni ostati minimalno 6 dana. Karta vrijedi 12 mjeseci nakon dana polaska.

 

Promjene na izdanoj karti su moguće, no refundacija izdane karte nije moguća. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijeme agencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj u Kini?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.