HR | EN

krakow nice sofija aviokarte putovanje

 

 

Austrijski nacionalni avio prijevoznik Austrian Airlines donosi za svakog putovanje avionom po mjeri. Vodimo vas putevima Bugarske, Poljske i nezaobilazne Francuske.

 

 

Sofia – bugarska prijestolnica

 

Sofia je glavni i najveći grad Bugarske i smještena je ispod planine Vitoše. Sofia je jedini grad u Europi koji ima planinu višu od 2 000m u “svom dvorištu”, što je izvrsno za planinarske aktivnosti. Vitoše nudi penjanje, pješačenje, zimske sportove i mnoge druge aktivnosti za turiste.

 

U samom centru Sofije možete također uživati u prirodi unutar parka “Borisova gradina“. Unutar parka nalazi se malo jezero i mnogobrojne statue poznatih Bugara. Sofia je poznata i po bogatom noćnom životu, mnoštvu kafića i povijesnim zgradama. Posebno ističemo Hram Svetog Aleksandra Nevskog, jednu od najvećih istočnih pravoslavnih crkvi građenih u neobizantskom stilu.

 

 

REZERVIRAJ ZAGREB-SOFIA VEĆ OD 2 600 kn

 

sofia putovanje avionom

 

 

Krakow – vaše putovanje avionom po mjeri

 

Istraživanje povijesnih znamenitosti, razgledavanje arhitekture i uz to sve izvrsna zabava – idealno za vikend putovanje avionom u Krakov. U Krakovu  očekuje vas Stari grad – jedan od prvih urbanih dijelova pod UNESCO zaštitom. Posjetite rudnik soli, izaberite za šetnju neki od mnogobrojnih parkova ili se autom uputite do Tatarskih planina.

 

U podnožju brežuljka Wawel nalazi se zmajeva špilja, ili na poljskom Smocza Jama. Riječ je o špilji u kojoj je prema legendi živio zmaj kojeg je prevario ponizni postolar i spasio grad. Danas je od travnja do listopada moguće posjetiti ovu znamenitost Krakowa i naići na skulpturu zmaja koja doista pušta vatru.

 

 

REZERVIRAJ ZAGREB-KRAKOW VEĆ OD 1 787 kn

 

krakov krakow putovanje avionom
 

Nice – ljepotica na Azurnoj obali

 

Peti grad u Francuskoj po broju stanovnika nalazi se između Cannesa i Monaca. Nice je lučki grad i najveći grad na Azurnoj obali. Zbog odlične pozicije između Mediteranskog mora i planina, tik uz talijansku granicu, Nice nudi šetnje uz more, vrhunsku hranu, nezaboravne vidikovce i još mnogo toga. S razlogom je jedan od najpopularnijih turističkih gradova u svijetu.

 

REZERVIRAJ ZAGREB-NICE VEĆ OD 1 787 kn

 

nice putovanje avionom francuska

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte 

U cijenu aviokarte uključena je ručna prtljaga do 8kg i sve pristojbe zračne luke. Predana prtljaga do 23kg naplaćuje se po smjeru. Karte po akcijskoj cijeni možete kupiti do popnjavanja raspoloživih mjesta, a vrijedi za putovanja od 1. srpnja 2018. do 30. travnja 2019.

 

Na destinaciji je potrebno prema uvjetima aviokarte po akcijskoj cijeni ostati minimalno 4 dana. Karta vrijedi 12 mjeseci nakon dana polaska. U sve gradove hrvatski državljani mogu putovati avionom s osobnom iskaznicom.

 

Promjene na izdanoj karti i refundacija izdane karte nije moguća. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte na akciji?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj za Krakow, Sofiju i/ili Nice?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.