HR | EN

tokio japan jeftine aviokarte

 

Zemlja sušija, kimona, bonsaia, trešnjinog očaravajućeg cvijeta – sve je to Japan. Zemlja izlazećeg sunca bogate povijesti i kulture, a danas jedna od tehnoloških predvodnica dostupna je po izvrsnoj cijeni. Tokio kao glavni grad jedne od najrazvijenijih država svijeta svakako vas neće ostaviti ravnodušnima.

 

 

SAMO JEDAN KLIK DO TOKIJA!

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte za Tokio

 

U cijenu aviokarte uključena je ručna prtljaga do 8kg i predana prtljaga do 23kg sa svim pristojbama. Karte po akcijskoj cijeni možete kupiti do 30. travnja 2018., a vrijedi za putovanja do 16. prosinca 2018. Avioprijevoznik je Austrian Airlines.

 

Na destinaciji je potrebno prema uvjetima aviokarte po akcijskoj cijeni ostati minimalno 6 dana. Karta vrijedi 3 mjeseca nakon dana polaska. Hrvatski državljani za putovanje u Japan ne trebaju vizu, potrebno je da putovnica vrijedi još najmanje tri mjeseca nakon povratka s putovanja.

 

Promjene na izdanoj karti su moguće, no refundacija izdane karte nije moguća. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte?

 

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj u Japanu?

 

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.