HR | EN

bangkok aviokarte tajland

 

Tražite idealno mjesto za odmor na plaži? Odličnu hranu i noćne izlaske? Tajland je onda savršeno mjesto za vas, a glavni grad Bangkok neka bude vaša polazna točka.

 

Rezerviraj svoje putovanje u Bangkok!

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte za Bangkok

U cijenu aviokarte uključena je ručna prtljaga do 8kg i predana prtljaga do 23kg sa svim pristojbama. Karte po akcijskoj cijeni možete kupiti do 30. travnja 2018., a vrijedi za putovanja do 16. prosinca 2018. Avioprijevoznik je Austrian Airlines.

 

Na destinaciji je potrebno prema uvjetima aviokarte po akcijskoj cijeni ostati minimalno 6 dana. Karta vrijedi 3 mjeseca nakon dana polaska. Za putovanje u Bangkok potrebna je viza za hrvatske državljane.

 

Promjene na izdanoj karti su moguće, no refundacija izdane karte nije moguća. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj na Tajlandu?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.