HR | EN

Putovanje u Dubai – moderni grad u pravom smislu

 

putovanje u dubai

 

Dubai je jedno veliko moderno igralište koje čeka samo nas vas. Spremite se za putovanje u Dubai po doista izvrsnoj cijeni s Turkish Airlinesom.

 

 

Dubai – moderno i još modernije

Dubai je prijestolnica Emirata Dubai, jednog od sedam emirata Ujedinjenih Arapskih Emirata. Predstavlja spoj modernog i… još modernijeg. Pod modernim doista mislimo na zadnji krik suvremenog načina gradnje, a aviokarta za Dubai odvest će vas u jednu potpuno drugačiju dimenziju.

 

Kada se odlučite na putovanje u Dubai budite spremni na razgledavanje otoka u obliku palme (Palm Jumeirah) i na vodeni ples Dubai fontane. Kada ste već tamo počastite se jednim dobrim Dubai shoppingom u Dubai Mall-u. Naravno, morat ćete zaboraviti koliko ste novca potrošili pa preporučamo odlazak na vrh Burj Khalifa. Riječ o najvišem svjetskom tornju visine 828m gdje na 122 kartu možete uz ručak uživati u nestvarno predivnom pogledu.

 

Za izlet preporučamo odlazak u arapsku pustinju koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima. U sklopu ovog izleta odite u prošlost i večerajte u pustinji baš kao beduini ili napravite svoju turu pustinjom biciklima. Naravno, izlet je potrebno unaprijed rezervirati.

pustinja dubai

 

 

 

Kada mogu kupiti aviokarte za Dubai?

Aviokartu možete kupiti sve do kraja akcije ili do isteka raspoloživih mjesta. Akcija traje od 5. veljače do 28. veljače. Rezervaciju za željene datume napravite već sada.

 

 

Kada mogu putovati u Dubai?

Akcija Turkish Airlinesa povodom 20 godina u Zagrebu vrijedi za putovanja od 1. ožujka do 30. lipnja ove godine. Mjesta su ograničena, zato nemojte dugo dvojiti o rezervaciji. U ovo vrijeme putovanja temperatura u Dubaiu je između 30 i 38 stupnjeva.

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte

Promjene datumova putovanja su moguće, dok povrat sredstava nije moguć. Cijena uključuje sve pristojbe i predanu prtljagu do 30kg što omogućava Turkish airlines. Minimalno možete ostati 2 dana, a maksimalno 1 mjesec.

 

Važno je napomenuti kako za Dubai nije potrebna viza, ali za Istanbul gdje se presjeda je potrebna. Moguća je promjena aerodroma u Istanbulu stoga svakako provjerite još jednom imate li svu potrebnu dokumentaciju. Kupnju aviokarte za Dubai preporučujemo kreditnom karticom u trenutku izrade rezervacije.

 

Obratite pozornost i na opcije police osiguranja na 3. koraku rezervacijskog procesa. Preporučamo sklapanje osiguranja prilikom kupnje aviokarte za bilo koju destinaciju. Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu molimo kontaktirajte nas putem e- maila/telefona.

 

 

Kako mogu kupiti aviokartu?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijeme agencije i poslovnice.

 

 

Kako pronaći povoljan smještaj?

Aviokarte.hr u suradnji s HOTELANA.ORG omogućile su za sve samostalnu pretragu i rezerviranje za najpovoljniji smještaj. Možete sami rezervirati preko stranice HOTELANA.ORG ili nas kontaktirajte i poslat ćemo vam ponudu na email.