HR | EN

Cape Town – jedinstveno lijep grad na jugu Afrike

 

cape town aviokarte

 

Cape Town ili Kaapstad grad je u kojem se kultura, umjetnost, ljudi i priroda sjedinjuju. Putovanje u Cape Town, grad okružen Nacionalnim parkom Table Mountain, oduševit će vas.

 

 

Što posjetiti u Cape Townu?

Cape Town treći je najveći grad Južnoafričke Republike. Nakon Johannesburga riječ je o drugom najpopularnijem gradu Južne Afrike. Razlog tomu je dobra klima i brojne prirodne znamenitosti, među kojima je planina Table Mountain, kao i brojne plaže.

 

Do vrha planine možete osim klasičnim planinarenjem doći i biciklom i žičarom. Nemojte propustiti pogled s vrha na Atlantski ocean i zalazak sunca iznad oblaka. Od plaža posebno bi istaknuli plažu Boulders gdje se nalazi kolonija afričkih pingvina, ulaz na plažu je oko 5$. Muizenberg plaža izvrsna je za surfanje, ali i ako želite posjetiti tijekom svog putovanja u Cape Town neke od mnogobrojnih kulturnih događanja.

 

 

plaža Boulders

 

 

Kada mogu kupiti aviokarte za Cape Town?

Akcija traje od 5. do 28. veljače, te u ovom razdoblju možete kupiti aviokartu po akcijskoj cijeni. Cijena ovisi o raspoloživosti mjesta, stoga ne čekajte predugo za planiranje putovanja u Cape Town. Provjerite cijene na željene datume već danas.

 

 

Kada mogu putovati u Cape Town?

Putovanje je potrebno ostvariti od 1. ožujka do 30. lipnja. U ovo vrijeme je prosječna temperatura oko 20 stupnjeva tijekom dana. Za noćne izlaske svakako pripremite lagani kaput.

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte

Promjene datuma moguće su uz penale aviokompanije, dok refundacija nije moguća. Upravo iz tog razloga preporučamo na 3. rezervacijskom koraku sklapanje police osiguranja za vaše putovanje u Cape Town. U cijenu je uračunata predana prtljaga do 30 kg, što omogućava zrakopolovni prijevoznik Turkish Airlines.

Za Južnu Afriku potrebna je viza, baš kao i za Istanbul ako ćete poželjeti izaći i prenoćiti u ovom gradu. Minimalan ostanak u Cape Townu je 2 dana, a maksimalno 1 mjesec. Ukoliko ne možete pronaći akcijsku cijenu svakako nam se obratite.

 

 

Kako mogu kupiti aviokartu?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26. Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice.

 

 

Kako pronaći povoljan smještaj?

Aviokarte.hr u suradnji s HOTELANA.ORG omogućile su za sve samostalnu pretragu i rezerviranje za najpovoljniji smještaj. Možete sami rezervirati preko stranice HOTELANA.ORG ili nas kontaktirajte i poslat ćemo vam ponudu na email.