HR | EN

Putovanje na Sejšele – raj koji čeka na vas!

 

putovanje sejšele

 

 

Sejšeli su raj koji čeka na vas! Idealno mjesto za vaš medeni mjesec, djevojačku ili pak samostalno putovanje.

 

 

Što mogu vidjeti na Sejšelima?

 

Na Sejšelima možete vidjeti kristalno čisto more i uživati u njemu. Sejšeli se nalaze u zapadnom dijelu Indijskog oceana, sjeveroistočno od Madagaskara. Indijski ocean poznat je po svojoj divnoj boji i čistoći vode, tako da vas to i na Sejšelima čeka.

 

Osim čarobnog mora, oduševit ćete se plažama bez gužvi, izletima brodom i vodenim sportovima. Iskustvo putnika za Sejšele ne mogu biti negativna jer je ova priroda stvorena za uživanje. Osim plaža, odite u njihov Nacionalni botanički vrt ili prošetajte tržnicom.

 

Tržnica se nalazi u gradu Victoria koji nemojte propustiti, nije samo tranzitna zona do vašeg smještaja. Tržnica je mala za afričke standarde, ali svejedno puna života i boja. Kupite voće za osvježenje ili suvenir za dragu osobu. Preporučamo odlazak subotom.

 

 

Kada mogu kupiti aviokartu za Sejšele?

Jeftine aviokarte za Sejšele možete kupiti od 5. veljače do 28. veljače. Putovat ćete s Turkish Airlinesom, a svakako obratite pozornost na to da su mjesta ograničena. Rezervaciju za željene datume napravite već sada.

 

 

Kada putovati na Sejšele?

 

Akcija za putovanje na Sejšele Turkish Airlinesa povodom 20 godina u Zagrebu odnosi se na putovanja od 1. ožujka do 30. lipnja ove godine. Što se tiče vremena, upravo od sredine ožujka do sredine lipnja vrijeme je idealno za putovanje, kao i od sredine rujna do sredine prosinca.

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte

 

U cijenu aviokarte uključene su sve pristojbe zračnih luka i predana prtljaga do 30 kg. Osim toga, promjene datumova putovanja moguće su, a refundirati se mogu samo aerodromske pristojbe. Možete ostati minimalno 2 dana, a maksimalno mjesec dana.

 

Kupnju aviokarte za Sejšele preporučujemo kreditnom karticom u trenutku izrade rezervacije. Obratite pozornost i na opcije police osiguranja na 3. koraku rezervacijskog procesa. Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu molimo kontaktirajte nas.

 

 

Kako mogu kupiti aviokartu?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice, nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Miramarskoj 26, Zagreb.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijeme agencije i poslovnice.

 

 

Kako pronaći povoljan smještaj?

Aviokarte.hr u suradnji s HOTELANA.ORG omogućile su za sve samostalnu pretragu i rezerviranje za najpovoljniji smještaj. Možete sami rezervirati preko stranice HOTELANA.ORG ili nas kontaktirajte i poslat ćemo vam ponudu na email.