HR | EN

Najbolji grad svijeta je Singapur?

 

singapur najbolji grad svijeta

 

Je li Singapur najbolji grad svijeta? Otkrijte sami zašto se ovo pitanje postavlja kupnjom jeftine aviokarte za Singapur!

 

Singapur – najbolji na svijetu?

 

Singapur je glavni grad Republike Singapur i riječ je o gradu-državi i otoku istovremeno. Nalazi se južno od Malazije, što je izvrsno za izlete do Kuala Lumpura ili drugog malezijskog grada. Singapur je najskuplji grad svijeta prema Forbesu, ali zašto se isplati posjetiti grad Lava?

 

Prije svega, Singapur se od obične tranzitne luke transformirao u svega 50-ak godina i postao svjetska top destinacija. Već sama zračna luka Changi godinama se proglašava najboljom u svijetu. Jednostavno, poželite u njoj ostati!

 

Singapur nudi širok izbor svjetske kuhinje, naravno s naglaskom na azijsku. Uz to sve, hrana je dosta jeftina, baš kao i elektronika. Već smo govorili o tome što vidjeti u Singapuru, no popis znamenitosti je nepregledan. Ovaj put preporučamo The Singapore Flyer, visok 165m ovaj kotač predstavlja odgovor na London Eye.

 

 

Putovanje s djecom u Singapur

 

Nemojte izostaviti djecu u svojim planovima za putovanje u Singapur. I za njih ima pregršt zabave, a jedna od njih je Universal Studios. Kao glavnu atrakciju preporučamo Shrek 4-D Avanturu. Ulaznicu kupujete za cijeli dan za cijeli Universal Studios i cijena za odraslu osobu je oko 350kn, a za dijete oko 250kn. Plaćate sve u singapurskim dolarima.

 

Kada mogu kupiti aviokartu za Singapur?

 

Jeftine aviokarte za Singapur možete kupiti u razdoblju od 5. do 28. veljače. Riječ je o cijenama dostupnim zbog akcije Turkish Airlinesa povodom 20 godina ove turske aviokompanija u Zagrebu. Mjesta su ograničena, tako da već danas napravite svoju rezervaciju.

 

Kada je najbolje putovati u Singapur?

Akcija se odnosi za putovanje od 1. ožujka do 30. lipnja. U to vrijeme prosječna temperatura je oko 29 stupnjeva, ali kiša nije nepoznata pojava bez obzira na temperaturu.

 

Uvjeti kupnje aviokarte

 

U cijenu aviokarte uključene su sve pristojbe i prtljaga do 30kg po osobi. Promjene datuma putovanja su moguće, baš kao i refundacija pristojbi. Puna refundacija aviokarte nije moguća po uvjetima aviokompanije. Preporučamo iz tog razloga policu osiguranja koju možete sklopiti na 3. koraku rezervacijskog procesa. Također, možemo vam opcije osiguranja poslati i na email.

 

Minimalno u Singapuru možete ostati 2 dana, a maksimalno mjesec dana. Za Singapur nije potrebna viza, ali putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci. To nam također može biti razlog zašto je Singapur možda najbolji grad svijeta.

 

Kako mogu kupiti aviokartu?

 

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice, nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Miramarskoj 26, Zagreb. Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijeme agencije i poslovnice.

 

 

Kako pronaći povoljan smještaj?

Aviokarte.hr u suradnji s HOTELANA.ORG omogućile su za sve samostalnu pretragu i rezerviranje za najpovoljniji smještaj. Možete sami rezervirati preko stranice HOTELANA.ORG ili nas kontaktirajte i poslat ćemo vam ponudu na email.