HR | EN

Kubanska groznica s Turkish Airlinesom

 

kubanska groznica

 

 

Neka kubanska groznica zahvati i vas! Havana je top destinacija, pa bi bilo čudno ako vam već nije na bucket listi.

 

Što posjetiti na Kubi?

 

Kubanska groznica najbolje će vas uhvatiti ako svoje putovanje na Kubu isplanirate na barem 10-ak dana. Većinom su to 2 tjedna bez dana koji odlaze na put do tamo. Dođite do Havane, uzmite rent-a-car i započnite svoju avanturu.

 

Zapadani kraj Kube glavno je područje za proizvodnju duhana, tako da ćete ovdje pronaći usjeve najboljih cigara svijeta. U Santa Clari na istoku Kube pronaći ćete mjesto gdje se Che Guevara odmarao, ali i mjesto Revolucije iz 1958. godine. Na južnoj obali dočekat će vas Trinidad. Prošetajte njegovim kamenim ulicama i uživajte u gradu koji je dio UNESCO svjetske baštine.

 

Upoznat ćete lokalce bez puno truda, a putujući kroz Kubu doživjet ćete i njihovu kulturu i povijest. Za kraj avanture ostavite koji dan za odmor na plaži, ronite, uživajte u koktelima… Jednostavno, napunite baterije prije povratka.

 

havana kuba

 

 

Kada se može kupiti aviokarta za Havanu?

Aviokarte za Havanu možete kupiti u razdoblju od 5. do 28. veljače. Riječ je o cijenama dostupnim zbog akcije Turkish Airlinesa povodom 20 godina ove turske aviokompanija u Zagrebu. Mjesta su ograničena, tako da već danas napravite svoju rezervaciju.

 

 

Kada je najbolje putovati na Kubu?

Cijena aviokarte odnosi se na razdoblje putovanja od 1. ožujka do 30. lipnja. U ovo vrijeme prosječna temepratura je oko 29 stupnjeva. Očekuje vas lijepo i ugodno vrijeme za sve što ste planirali.

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte

 

U cijenu aviokarte uključene su sve pristojbe i prtljaga do 30kg po osobi. Promjene datuma putovanja su moguće, baš kao i refundacija pristojbi. Puna refundacija aviokarte nije moguća po uvjetima aviokompanije. Preporučamo iz tog razloga policu osiguranja koju možete sklopiti na 3. koraku rezervacijskog procesa.

 

Kartu za Havanu možete kupiti za ostanak minimalno 2 dana, a maksimalno mjesec dana. Za Kubu je potrebna viza i putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci. Za vizu je potrebno da imate rezerviranu kartu ili već kupljenu, a viza se izdaje odmah.

 

 

Kako mogu kupiti aviokartu?

 

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice, nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Miramarskoj 26, Zagreb. Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijeme agencije i poslovnice.

 

 

 

Kako pronaći povoljan smještaj?

Aviokarte.hr u suradnji s HOTELANA.ORG omogućile su za sve samostalnu pretragu i rezerviranje za najpovoljniji smještaj. Možete sami rezervirati preko stranice HOTELANA.ORG ili nas kontaktirajte i poslat ćemo vam ponudu na email.