HR | EN

Što besplatno vidjeti u New Yorku?

New-York

 

Ponekad kupovina ulaznica za sve turističke atrakcije u New Yorku zna biti iscrpljujuća za džeparac kojim raspolažemo. Upravo zato donosimo atrakcije koje možete besplatno vidjeti u New Yorku. Ima ih mnogo više, ali ovo je naših TOP 5 besplatnih znamenitosti u New Yorku!

 

 

Što besplatno vidjeti u New Yorku – top 5!

 

  1. CENTRAL PARK – nezaobilazno mjesto u New Yorku i jedan od najpoznatijih parkova u svijetu. Kada govorimo o New Yorku ne možemo preskočiti i ne spomenuti Central Park. Ovdje ćete vidjeti staze za jahanje, klizališta, bazene, zoološki vrt i još mnogo toga. Central Park krase mnogobrojne skulpture, paviljoni, jezera, čak i dvorac Belvedere. Park iskoristite za uživanje u prirodi i piknik.
  2. CITY HALL – od 1812. godine sjedište vlade New Yorka i danas najstarija gradska vijećnica koja se koristi za prvobitnu svrhu. Posjet City Hall-u je besplatan, potrebno je unaprijed rezervirati vrijeme za razgledavanje. Ture su ograničene na 20 ljudi i traju oko 1h.
  3. ROCKEFELLER CENTERArt Deco kompleks nalazi se na Manhattnu i jedna je od najpopularnijih turističkih znamenitosti New Yorka. Rockfeller Center kultno je mjesto New Yorka koje se sastoji od 19 trgovačkih građevina na oko 89,000 m2. Ako putujete u New York krajem studenog, obvezno pogledajte jedan od prepoznatljivih obilježja Rockfeller Centra – božićno drvce. Za paljenje lampica na drvcu javni je događaj i već tradicionalan od 1933. godine.
  4. Brooklyn muzej – svake prve subote od 17h do 23h možete uživati u besplatnoj umjetnosti. Broj mjesta je ograničen, zato dođite prvi :)
  5. Brooklyn Bridge – jedan od najstarijih mostova u Sjedinjenim Američkim državama dovršen 1883. godine. Spaja Manhattan i Brooklyn i prvi je čelični most sa suspenzijama od žice. S mosta uživajte u jedinstvenom pogledu na New York.

 

 

Uvjeti kupnje avionske karte za New York

 

U cijenu aviokarte za New York uključena je ručna prtljaga do 8kg i sve pristojbe zračne luke. Predana prtljaga do 23kg naplaćuje se po smjeru. Avionske karte na akciji možete kupiti do 10. rujna 2018. ili isteka zaliha. Putovanje za New York moguće je od 1. rujna 2018. do 30. lipnja 2019.

 

Prema uvjetima aviokarte po akcijskoj cijeni potrebno je ostati minimalno 6 dana  na željenoj destinaciji. Karta vrijedi najviše 3 mjeseca nakon dana polaska.

 

Promjene datuma i refundacija izdane karte nisu moguće. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte na akciji?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj?

Za izvrstan i povoljan smještaj upit možete poslati na aviokarte@aviokarte.hr i dobit ćete ponudu u kratkom roku. Za ponudu smještaja možete ispuniti i obrazac sa željenim uvjetima.