HR | EN

Sjeverna Amerika putovanje od ove jeseni!

Mia-LA-SF-Phi

 

ZAGREB-MIAMI od 4342 HRK

ZAGREB-LOS ANGELES od 5310 kn

ZAGREB-SAN FRANCISCO od 5310 kn

ZAGREB-PHILADELPHIA od 4014 kn

 

 

Na akciji KLM Ponude iz snova među mnogobrojnim destinacijama ističe se Sjeverna Amerika. Uživajte na plažama, bogatom noćnom životu, posjetite Golden Gate i kultni zatvor Alcatraz na istoimenom otoku. U Philadelphiji vas očekuju i mnogobrojni muzeji i poznata američka hrana.

 

U Los Angelesu posjetite Universal Studio, osjetite dio holivudskog glamura i prošetajte Rodeo Driveom. Nikad niste prestari ni za Disneyland, a posebno preporučamo Grand Central Market s mnogobrojnim restoranima i zanimljivim događanjima.

 

 

Uvjeti za putovanje u Sjevernu Ameriku

 

U cijenu aviokarte uključena je ručna prtljaga do 8kg i sve pristojbe zračne luke. Predana prtljaga do 23kg naplaćuje se po smjeru. Jeftine aviokarte za Sjevernu Ameriku možete kupiti do 10. rujna 2018. Putovanje u Sjevernu Ameriku možete ostvariti 0d 1. rujna 2018. do 30. lipnja 2019.

 

Prema uvjetima aviokarte po akcijskoj cijeni potrebno je ostati najmanje 6 dana na željenoj destinaciji. Karta vrijedi 3 mjeseca nakon dana polaska. Aviokompanija koja leti za Sjevernu Ameriku je nizozemski KLM.

 

Promjene datuma i refundacija izdane karte nisu moguće. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte na akciji?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijeme agencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj?

Za izvrstan i povoljan smještaj upit možete poslati na aviokarte@aviokarte.hr i dobit ćete ponudu u kratkom roku. Za ponudu smještaja možete ispuniti i obrazac sa željenim uvjetima.