HR | EN

KLM Ponuda iz snova za putovanje u tople krajeve već od 4710 kn

 

 

 

Putovanje u tople krajeve idealno je kada je kod nas zima. U KLM Ponudi iz snova izdvajamo 4 destinacije protiv zimske depresije:

 

ZAGREB-ARUBA već od 7142 kn

ZAGREB-HAVANA već od 4710 kn

ZAGREB-MAURITIUS već od 4766 kn

ZAGREB-PANAMA već od 4982 kn

 

 

 

Uvjeti kupnje avionske karte

 

U cijenu aviokarte za Arubu, Havanu, Mauritius i Panamu uključena je ručna prtljaga do 8kg i sve pristojbe zračne luke. Predana prtljaga do 23kg naplaćuje se po smjeru. Avionske karte na akciji možete kupiti do 10. rujna 2018. za putovanje od 1. rujna 2018. do 30. lipnja 2019. Prema uvjetima aviokarte po akcijskoj cijeni potrebno je ostati minimalno 6 dana na željenoj destinaciji. Karta vrijedi najviše 3 mjeseca nakon dana polaska.

 

Promjene datuma i refundacija izdane karte nisu moguće. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte na akciji?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj?

Za izvrstan i povoljan smještaj upit možete poslati na aviokarte@aviokarte.hr i dobit ćete ponudu u kratkom roku. Za ponudu smještaja možete ispuniti i obrazac sa željenim uvjetima.