HR | EN

Odmor u Africi ili avantura u Aziji

 

putovanje u teheran kenija safari

 

Teheran već od 3 725 kn

Tokyo već od 4 996 kn

Sejšeli već od 5 049 kn

Nairobi već od 4 376 kn

 

 

Nizozemski avio prijevoznik KLM Royal Dutch Airlines ima izvrsnu ponudu za putovanja iz Zagreba. Krenite na safari u Keniji, na pješčane plaže Sejšela ili istražite azijske gradove Teheran i Tokyo.

 

Posebno ističemo putovanje u Teheran, glavni grad Irana. Preporučamo posjet 435 m visokom tornju Milad (Borj-e Milad). Izaberite vedar dan jer se s vrha Milad tornja pruža pogled na cijeli grad i Albroz planinu. Putovanje u Teheran odvest će vas u srce perzijske kulture i tradicije.

 

putovanje u teheran

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte:

U cijenu povratne aviokarte iz Zagreba u ekonomskoj klasi uključene su sve pristojbe i predana prtljaga do 23kg. Promjene datuma na izdanoj karti su moguće, a refundacije u slučaju otkaza putovanja nisu moguće. Molimo vas provjerite opcije putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja u slučaju otkaza putovanja. Svakako vam preporučujemo sklapanje police osiguranja, te nas slobodno kontaktirajte.

 

Minimalan boravak na destinaciji za putovanje po akcijskoj cijeni je 3 dana, karta vrijedi tri mjeseca od dana polaska. Akcija vrijedi za kupovinu povratne aviokarte do 4. srpnja, a putovanje je moguće ostvariti 31. ožujka 2019.

Kako mogu kupiti aviokarte?

Kupite avionsku kartu dok traju niske cijene na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

 

Kako pronaći smještaj na željenoj destinaciji?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.