HR | EN

KLM poslovna klasa po izvrsnoj cijeni

 

klm business klasa akcija

 

Otkrij KLM poslovnu klasu i još više udobnosti na letovima nizozemske aviokompanije

 

Zahvaljujući novom dizajnu KLM poslovne klase, u sjedalu koje se pretvara u potpuno ravan ležaj, spavat ćete kao u svom krevetu. Za potpunu udobnost  tu je KLM posada koja se brine da se tijekom leta opustite i stignete na svoje odredište odmorni.

Na letu ćete dobiti elegantnu toaletnu torbicu koja sadrži sve potrebne proizvode za duge letove. Specijalno za KLM World Business Class,  osmislio ju je dizajner Jan Taminiau u ženskoj i muškoj verziji.

 

Za vrhunsku hranu zaslužni su KLM kulinarski šefovi koji svaki obrok pripremaju s posbenom pažnjom jer hrana na većim visinama mjenja svoj okus. Uživajte u ponudama  koje su inspirirani odredištima i svježim namirnicama.

 

 

Rezervirajte aviokarte u poslovnoj klasi po izvrsnoj cijeni:

Chicago od 1 653€

Cancun od 2 006€

Mexico City od 1 534€

New York od 1 419€

Seattle od 1 814€

Minneapolis od 1 513€

Montreal od 1 652€

Toronto od 1 807€

Vancouver od 1 967€

Calgary od 1 820€

 

klm business klasa avion

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte:

U cijenu povratne aviokarte iz Zagreba u poslovnoj klasi uključene su sve pristojbe i predana prtljaga do 23kg. Promjene datuma na izdanoj karti i refundacije u slučaju otkaza putovanja nisu moguće. Molimo vas provjerite opcije putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja u slučaju otkaza putovanja. Svakako vam preporučujemo sklapanje police osiguranja, te nas slobodno kontaktirajte.

 

Minimalan boravak na destinaciji za putovanje po akcijskoj cijeni je sedam dana, karta vrijedi tri mjeseca od dana polaska. Akcija vrijedi za kupovinu povratne aviokarte do 17. svibnja, a putovanje je moguće ostvariti od 26. lipnja do 31. kolovoza 2018.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte?

Kupite avionsku kartu dok traju niske cijene na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

 

Kako pronaći smještaj na željenoj destinaciji?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.