HR | EN

Putovanje u Južnu Ameriku

 

južna amerika putovanje

 

Široka mreža letova nizozemske aviokompanije KLM obuhvaća i gradove Južne Amerike. Ističemo putovanje u Bogotu, let do Rio de Janeira i aviokarte za Limu.

 

 

Bogota već od 4 757 kn

Lima već od 7 448 kn

Rio de Janeiro već od 6 303 kn

 

 

Južna Amerika je kontinent očaravajuće prirode, prepun kontrasta i superlativa. Od najvećeg i najvišeg slapa, preko najveće svjetske prašume, pustinje i ledenih krajolika do čarobnih plaža i bogate povijesti.

 

Bogota, glavni i najveći grad Kolumbije,a  ističe se umjetničkom scenom i izvrsnom hranom. Za ljubitelje biciklizma, zanimljiva je činjenica da grad turistima nudi i biciklističke ture za razgledavanje.

 

putovanje u južnu ameriku

 

U ponudi za Južnu Ameriku izdvaja se Rio de Janeiro, nekadašnji glavni grad Brazila i Portugalskog carstva. Rio je grad sambe, dom najvećeg karnevala u svijetu i prema nekima grad najplavljeg neba. Osim toga, Rio je dom osme najveće knjižnice u svijetu te grad mnogobrojnih znamenitosti.

 

Treći grad iz ponude za putovanje u Južnu Ameriku je Lima, glavni grad predivnog Perua. Lima je peti najveći grad Južne Amerike s oko 9 milijuna stanovnika. Nalazi se u pustinji, između Pacifičkog oceana i Anda. Prepoznatljiv je kao grad izvrsne hrane, ljubaznih ljudi i ugodne klime.

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte:

U cijenu povratne aviokarte iz Zagreba za putovanje u Južnu Ameriku uključene su sve pristojbe i predana prtljaga do 23kg. Promjene datuma na izdanoj karti su moguće, a refundacije u slučaju otkaza putovanja nisu moguće. Molimo vas provjerite opcije putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja u slučaju otkaza putovanja. Svakako vam preporučujemo sklapanje police osiguranja, te nas slobodno kontaktirajte.

 

Minimalan boravak na destinaciji za putovanje po akcijskoj cijeni je 3 dana, karta vrijedi tri mjeseca od dana polaska. Akcija vrijedi za kupovinu povratne aviokarte do 4. srpnja, a putovanje je moguće ostvariti 31. ožujka 2019.

Kako mogu kupiti aviokarte?

Kupite avionsku kartu dok traju niske cijene na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

 

Kako pronaći smještaj na željenoj destinaciji?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.