HR | EN

Putovanje u Toronto već od 3918 kn

 

Toronto

 

Toronto je najveći kanadski grad i glavni grad Ontarija. Posjetite CN toranj, nekada najviši u svijetu, muzej Royal Ontario i Niagarine slapove. U shopping krenute na St. Lawrence ili Kensigton tržnicu. Toronto je jedan od najzanimljivijih gradova zbog svoje multikulturalnosti, umjetničke, ali i kulinarske scene.

 

Putovanje u Toronto isplanirali smo za vas zajedno s nizozemskom aviokompanijom KLM. Provjerite i ostale destinacije za Sjevernu Ameriku u sklopu akcije KLM Ponude iz snova.

 

Uvjeti kupnje aviokarte za putovanje u Toronto

 

U cijenu aviokarte Zagreb-Toronto uključena je ručna prtljaga do 8kg i sve pristojbe zračne luke. Predana prtljaga do 23kg naplaćuje se po smjeru. Avionske karte na akciji možete kupiti do 10. rujna 2018Putovanje u Toronto možete ostvariti od 1. rujna 2018. do 30. lipnja 2019. Prema uvjetima aviokarte po akcijskoj cijeni potrebno je ostati minimalno 6 dana na željenoj destinaciji. Karta vrijedi 3 mjeseca nakon dana polaska.

 

Promjene datuma i refundacija izdane karte nisu moguće. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte na akciji?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj?

Za izvrstan i povoljan smještaj upit možete poslati na aviokarte@aviokarte.hr i dobit ćete ponudu u kratkom roku. Za ponudu smještaja možete ispuniti i obrazac sa željenim uvjetima.