HR | EN

Pogledaj u oblake – akcija za kolovoz!

 

pogledaj u oblake kolovoz

 

 

Želite li posjetiti Oslo, norvešku prijestolnicu na istoimenom fjordu, rezervirajte već danas kartu i prošetajte parkovima i zelenim trgovima s fontanama. Posjetite Stockholm, kraljevski grad na otocima i srednjovjekovnu gradsku jezgru oko koje je nastao ovaj grad. Mnogo je razloga i za vaš posjet zlatnom gradu Pragu, jednom od najljepših europskih gradova.

Iskoristite akciju za kolovoz Pogledaj u oblake i odleti:

 

 

Oslo od 1 538 kn

Stockholm od 1 517 kn

Prag od 1 081 kn

 

 

 

Uvjeti kupnje avionske karte na akciji Pogledaj u oblake

 

U cijenu aviokarte za Oslo, Stockholm i Prag uključena je ručna prtljaga do 8kg i sve pristojbe zračne luke. Predana prtljaga do 23kg naplaćuje se po smjeru. Avionske karte na akciji možete kupiti do kraja kolovoza 2018. Putovanje za Oslo moguće je do 25. listopada, za Stockholm do 26. listopada, a za Prag do 27. listopada 2018.

 

Prema uvjetima aviokarte po akcijskoj cijeni potrebno je ostati minimalno 3 dana na željenoj destinaciji. Karta vrijedi 12 mjeseci nakon dana polaska. Do Osla, Stockholma ili Praga leti hrvatski zrakoplovni prijevoznik Croatia Airlines.

 

Promjene datuma i refundacija izdane karte nisu moguće. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage. Za hrvatske državljane putovanje u sva tri grada moguće je uz predočenje osobne iskaznice.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte na akciji?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijeme agencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj?

Za izvrstan i povoljan smještaj upit možete poslati na aviokarte@aviokarte.hr i dobit ćete ponudu u kratkom roku. Za ponudu smještaja možete ispuniti i obrazac sa željenim uvjetima.