HR | EN

Croatia Airlines – o zrakoplovnom prijevozniku

 

Croatia Airlines

 

Croatia Airlines je hrvatski zrakoplovni prijevoznik srednje veličine osnovan 1989. godine. Također je i član Star Alliancea, najveće zrakoplovne udruge na svijetu. Tijekom prošlogodišnje ljetne sezone kompanija je izravno letjela u 39 odredišta u 24 europske države. U razdoblju od 365 dana kompanija pruža snažnu podršku razvoju hrvatskoga turizma, odnosno gospodarstva, uvodeći nove linije svake godine.

 

Flota Croatia Airlinesa sastoji se od dvanaest zrakoplova. Riječ je o šest mlaznih zrakoplova Airbus –  dva A320 i četiri A319,  te šest turboprop zrakoplova Dash 8 – Q400. Najveća moguća pažnja posvećuje se povjerenju i zadovoljstvu putnika. Zbog toga kompanija kontinuirano unapređuje i razvija kvalitetu usluge. Croatia Airlines koristi Miles & More, najveći program nagrađivanja putnika, kao svoj program za vjerne putnike.

 

Nove linije Croatia Airlinesa

 

Croatia Airlines ponovno uvodi nove linije u 2018. i povećat će broj tjednih letova na postojećim linijama. To će putnicima omogućiti kvalitetniji izbor i organizaciju putovanja. Tako hrvatska zrakoplovna kompanija prvi put uvodi redovite međunarodne letove Zagreb – Dublin. Oni će se od 3. svibnja do 28. listopada  2018. obavljati dvaput na tjedan – četvrtkom i nedjeljom. Povoljne povratne aviokarte za izravne letove možete kupiti već od 1604.00 kn. 

 

Moguća je opcija s polaskom iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule, preko Zagreba, u Dublin. Doživite atmosferu Dublina, prošetajte mostovima i posjetite znamenitosti te se opustite u pubovima uz tradicionalnu irsku glazbu i zacijelo ćete se poželjeti vratiti ovom gradu na zelenom otoku.

 

Nove su i sezonske linije Dubrovnik – München i Split – Kopenhagen. Povećat će se i broj tjednih letova na linijama Zagreb – Dubrovnik – Rim; Zagreb-Sankt Peterburg i Zagreb – Skoplje.  Zrakoplovi Croatia Airlinesa i dalje će letjeti na linijama koje su uvedene tijekom prošle dvije godine. Tako ćete s polaskom iz Zagreba moći kupiti aviokarte za Stockholm, Oslo, Helsinki, Bukurešt, Lisabon, Milano, Prag i Sankt Peterburg.

 

Pratite sve trenutne akcije Croatia Airlinesa i ne propustite dobre cijene za direktne letove za Europu.