HR | EN

pogledaj u oblake za srpanj

 

Akcija Pogledaj u oblake za srpanj donosi povratne avionske karte Zagreb-Rim i Zagreb-Bruxelles.

 

 

ZAGREB-RIM VEĆ OD 1 426 KN

ZAGREB-BRUXELLES VEĆ OD 1 385 KN

 

 

 

Rim je jedan od najljepših gradova svijeta s popisom znamenitosti za koje vam ni mjesec dana boravka ne bi bilo dovoljno. Vječni grad ima jednu od najbogatijih povijesti koja je ostavila traga na današnjem izgledu grada. Putovanje u Rim pamtit ćete cijeli život, od arhitekture preko umjetnosti, povijesti, ljudi, sve do gastronomske ponude. U Rimu vas očekuju Španjolske stube, Bazilika Sv. Petra, Fontana di Trevi i još mnoge druge, Coloseum gdje su se vodile gladijatorske borbe, Sikstinska kapela i mnoge druge znamenitosti.

 

Bruxelles je jedan od tri glavna grada Europe i glavni grad Belgije. Isprobajte belgijske praline, vafle ili dobro poznata belgijska piva. Bruxelles je idealan početak putovanja po Belgiji gdje obvezno posjetite Ghent, Antwerpen i Brugge.

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte na akciji Pogledaj u oblake za srpanj

 

U cijenu povratne aviokarte s polaskom iz Zagreba uključena je ručna prtljaga do 8kg i sve pristojbe. Karte po akcijskoj cijeni možete kupiti do 31. lipnja ili isteka raspoloživih mjesta. Karta vrijedi za putovanja do kraja kolovoza 2018. i avioprijevoznik je Croatia Airlines.

 

Akcija cijena vrijedi za boravak na destinaciji minimalno 3 dana. Karta vrijedi 12 mjeseci nakon dana polaska. U cijenu nije uključena predana prtljaga do 23kg, moguće ju je nadoplatiti.

Let iz Zagreba za Rim je s presjedanjem u Splitu, a za Bruxelles putujete direktnim letom.

 

Promjene na izdanoj karti su moguće, no refundacija izdane karte nije moguća. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj u Rimu ili Bruxellesu?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.